Lönen dåra

Jaja, jag trodde jag bara skulle få 1000kr i lön för jobbade bara 5 dagar, men fick 5000 ;) Det blev shoppa höst/vinter kläder idag med Jenny, vi åt även god mat och fikade också. Turen va ju på min sida idag, lr ÄR på min sida (: Vi fick ledigt från skolan på eftermiddagen, vilket va tur eftersom ja ville shoppa ;) Så, ikväll äre dejt, lite nervös men kul ska de bli hihi. Har ju shoppat nytt och fräscht så ska bli riktigt snygg ;) PÖSS på er!


Im falling for you

Ikväll, då äre bara du och jag <3 Saknar dig så de gör ont :( Tror jag håller på och blir kär gaah <3 ;)
Its a dream<3

I cant take this anymore

Du har sårat mig, och sårat mig gång på gång nu.. Att du säger att du ska ta livet av mig krossar inte bara mitt hjärta, det krossar min själ. När du skrek på mig idag, så krossa du hela mig. Och när du sa att jag inte ens behövde komma på din begravning, då försvann jag helt. Jag är ledsen, men jag måste säga hejdå. Förlåt pappa.

Körtkortet

Anledningen till att jag stava så är för att det är kört. Fuck U, din idiot, dra åt helvetet

IKVÄLL

Räknar neeer, 3 timmar kvaar. SNAART ska jag ÄNTLIGEN få se Ramona lägenhet ÄNTLIGEN !!!!! hihi. Och party party också =)

Drömmar

Kan man verkligen drömma om en person man inte har mött än? Och sedan möta den, inte riktigt sätta fingret på om du mött den tidigare, men kanske drömt om den? Kan man drömma om sin rätta, den stora kärleken några år innan man möter den på riktigt? Det tror jag att man kan :)


KIINAPUFF

Just det, äter såna nu och har slutat för dagen och idag är det FREEDAAG :D Det betyder PAAARTY!! :D Nu ringer min mobil =) Ciao!

22.22

Jora, lagom tid att borsta tänderna och lägga sig i sängen och läsa en stund för att sedan sova och vakna upp trött halv sju imorgon.. Puss =)


Idol och chips?

Ja du hörde rätt, jag tänker TJOCKA mig ikväll för jag tkr SYND om mig själv idag. Har nu gått runt med spänningshuvudvärk hela veckan, och det irriterar mig. Stod att man kan bli irriterad över sån huvudvärk och att det är helt normalt att människor får sånt och kan pågå i flera veckor.. yey.. Sen skulle man ha engelska prov idag, but NOOO, skolan är stängd pga studiedag.. Jan skrev mejl 10 min efter att han hade vart ut och letat efter mig utanför, jojo, men hur skulle jag kunna veta det? Sen så har jag fastnat på en uppgift som ska va klar imorgon, plus att jag fortfarande är sur över att den där bruden kopierar allt.. Suck! Har även tvättat kläder idag, vilket inte va kul eftersom man måste springa upp och ner i trapporna med huvudvärk.. Det roliga idag som hänt är att Stina fått sitt barn, Grattiiis till henne =) Och att jag sitter och längtar tills lördag... det kanske inte är kul, MEN det ska bli kul på lördag =) Btw ANAL är inte ett fult ord :) Sååå, back to TJOCKA SIG, jag tänker äta choklad, chips och dricka COLA och kolla på idol och click ikväll för jag tänker lyxa och det förtjänar jag =) Detta va nog det längsta inlägg jag skrivet nånsin, iaf i denna blogg.. Om du är duktig och har läst ända ner hit så får du en choklad kaka ;) PUSS!


Kopiator

Nu är det så att en brud har fått för sig att hon vill va mig, okej om du köper någon likadan klänning. Men inte flera stycken, eller glor på mig jämt, dansar som mig och nu HAR LIKADAN FRISYR? Herregud! IRRITERANDE! Aja, tvättar lite kläder nu och tränar till engelska provet som jag ska ha kl 14 idag. Huvudvärk idag med, säkert pga kudden=(

Idol snart

Jarå, det blir det vanliga? Vaniljte och smörgås framför idol :) Jag är nöjd ändå, utan kille. Har ju mina vänner, min familj och min brors 50 tums tv ;) Haha :P See ya!
I LOOOVE vaniljte ======)


Kärlek

Det va länge sen man fick mysa med någon, kramas eller pussas =(

Ikväll ska jag se idol, ensam.. Kul?


Nudles

Har precis vaknat, är ju ledig på onsdagar, skönt! =) Och har inställd lektion imorgon, också skönt ;) Så nu sitter jag och äter mina nudlar och kollar top model (australien) :P Ska ut till huset och vattna blommor sen. Ciao =)


Scrubs

Finns det något program som är bättre än älskade scrubs?!? =)

Idol

Ikväll, yey:D Så blir väl bara slappa o titta på det :P Och just ja, kanske ta en promenad med Ramona sen :P Jag är ledig imorgon och på torsdag, det innebär plugga, städa och tvätta kläder för sen på fredag OCH lördag blir det utgång igen :) Fun! Ciao ;)

Glömde ju

Sätta klockan imorse så har missat min första lektion idag.. Men nu äter jag och ska strax till min andra, sista lektion, bättre än ingenting iaf ;) Pöss

20.30

Ja ungefär så visar klockan när en trött Rebecca bestämmer sig för att gå och lägga sig. God natt!


Vem vet mest?

Ska jag se nu, I looove it <3

Vänner

Söker killkompisar :) Har för lite såna tycker jag :P


Te

Haha jajaja, mera te, men gott ju :) Har nu sovit en timme, skitskönt och slappar framför tv:n. Såg precis "how I met your mother" och de avsnittet handlade i stort sett om mycket kärlek.. Jag vill också möta min kärlek:( Jag saknar att ha någon att älska, att krama någon, hålla hand, att va hemma en fredag kväll och bara mysa hela kvällen med min älskling. Att få vakna bredvid någon som kysser en oavsett andedräkt.. Att få sms så fort man är ifrån varann att den saknar dig :( Men har varit ensam länge nu så börjar vänja mig.. =/

Give me Love <3

KAMP!

Slutat skolan, går jag lyckligt hem och medans jag går uppför trappen till min dörr så tänker jag hur skönt de ska bli att få slappa, dricka en kopp te (har blivit besatt av vaniljte) och kanske t.o.m sova en stund.... men sen när jag går in i lägenheten så möter jag en en en BANANFLUGA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi har inte ens någon frukt hemma, och allt fräscht.. fattar inte... HJÄLP!?!?!?!?!?


Bli fadder?

Jag funderar på att bli fadder för ett barn i något land.. Men behöver hjälp, vilket land?? Hjälp mig. Puss!


Måste skaffa MAN!

För att kunna ha den där klänningen måste jag skaffa mig en MAN! En riktig man =) Så om någon är intresserad att gifta sig, hör av er till min mejl: [email protected] Pöss =)

Sången

Efter att fått höra hela mitt liv att jag sjunger bra, så fick jag höra igår att jag sjunger förjävligt.. Känns lite ledsamt eftersom sjunga är min passion. Inte nu längre..

Drömklänningen!

Kosta vad det vill kosta, den ska jag ha när jag gifter mig!!!



Hård kväll igår

Jora, festade med Hannah, Jenny, Sofie och Sofia det va nice, tack flickor <3 Ska bowla ikväll tror jag med Hannah, Jenny och några fler ;) Dricker vaniljte och äter smörgås nu och ska diska snart... Pust va jobbigt! Om du känner som jag att du är deprimerad över bananflugorna som tar över världen så SKRIV! Ciao =)


Bananflugor.....

Kampen är INTE över! Jag repeterar: KAMPEN ÄR IIIINTE ÖVER!!!

Ännu en ny bakgrund

Kände för att byta bakgrund igen :P Fuuun fun :) Nu ska jag plugga sen fixa mig och sedan laga tacooos :D CIAO!


Äntligen kampen är slut!

Bananflugorna är borta! Har faktiskt inte sett en enda idag, jag tror att kampen är över nu. HALLELUJAH!!

Vaniljte

Vill bara påpeka att vaniljte och skorpor till frulle är mums ! :)

Buddhist

Vore jag inte kristen skulle jag bli BUDDHA ! :D hehe.. Han e grym ;) But god is to =)
Ikväll äre ju party igen hörrni, ska äta tacos med Jenny, sen kommer sofie och så ska vi supa och sjunga och spela öööölspelet haha xD Nästa helg ska jag ut med Ramona OCH ÄNTLIGEN SE HENNES LÄGENHET yeah ;) Om ni vill veta så fick jag min mens idag =) HA ;) Sjukt.. CIAO!
GE MIG CHOKLAD och den söta vovven =)


I gotta feeling

that the night is gonna be a good night...? Trodde jag när jag lyssna på den låten när jag skulle till staden och möta dig.. I was so wrong. Jaaaja, nog med tråkigheter. Vill ni veta något roligt? Jag kan designa min egna blogg, det trodde ni aldrig va? =) Imorgon ska jag plugga under förmiddagen sen städa toan höhö (med musik på såklart), sen fixa tacos och äta och vänta in folket, jenny och sofie.... vad jag vet... Tråkig kväll nu.. Godnatt

Ny design

Blommor och katt, nice! =)


Vikten? Plus listorna =)

Ni ska ju såklart få råd om ni skriver en kommentar och frågar om råd ;) En typ av träning är faktiskt städning, då man kan ha bra musik till och dansa samtidigt som det blir rent som man förlorar kalorier =)
Och däär in kommer min roliga och tråkiga lista. Vi börjar med den tråkiga ;)

Tråklistan!

Gå upp tidigt... nej, jag är en kvällsmänniska..


Arg.. det är jättetråkigt att va sur och arg, va GLAD :D


Tråkigt att bara hänga vid baren ute, det är DANSGOLVET SOM GÄLLER YEAH :D


Roligt =)

Handla maaat, för man kan dampa sig, skämma ut sig själv och välja och vraka askul :D


Skratta :)


Kasta snöbollar och göra snögubbar och dricka varm choklad :D Liiike winter <33


Och såklart, lika kul som det är att handla mat så är det att laga =)

I LOOVE it =)


Kampen fortsätter

Mot bananflugorna!!! Jag hitta i alla fall ett fel hemma hos pappa, BANANER!!!!!!!!!!!!!! En påse bananer som va halvt ruttna, jag rörde påsen lite och POFF värsta svärmen med små äckliga flugor attackera mig... "PAPPA SLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNG", och nu har jag städat hela lägenheten, vädrat och placerat ut mina små cocktails i hela lägenheten (vinäger och diskmedel), funkar perfekt mot såna där små äckliga saker;) Nu ska jag torka golvet.. Yey.. Ciao =)
USCH!


Skolan plus mer bananflugor

Ska snart till skolan, fast vill sova, JA TACK! Nu har jag kommit på vart dem där bananflugorna kommer ifrån, BLOMMOR! Så SLÄNG UT ERA BLOMMOR INNAN BANANFLUGORNA TAR ÖVER VÄRLDEN!!! seriöst??? Orka.. Ciao!!

BananFlugor

Seriöst?? Vart kommer dem ifrån?? Vart jag än är så är dem där, hemma hos pappa, hemma hos mamma, hemma hos kompisar, i skolan, i bilen!!! Börjar bli galen tror jag :P Jahapp, ett tips till dem kurviga: drick två stora glas vatten varje gång innan du ska äta =) Det gör dig mättare, och smalare höhö. Nästa gång jag skriver (imorgon) så ska jag göra en rolig lista och en tråkig lista, tro mig den är galen.. eller inte.. vad vet jag ;) Stay tight för meeer gaaaaalna saker bitches =) Ciao :D

Östersund <33



Överviktig?

I am, så vill du ha hjälp och stöttning skriv en liten kommentar om ditt problem så hjälper jag mer än gärna. Du får tips och coaching hela vägen till ditt mål. Vi alla har drömmar, varför inte uppfylla dem ? =) Ciao

Gott med sallad ;)


Kam plus Gravid

Vill först påpeka att det jag skriver är mina åsikter och ni får tycka vad ni vill. Att tupera håret sluta jag med när min frisör sa åt mig att sluta misshandla mitt hår! Och gravid kvinnor får faktiskt klaga, och vem säger egentligen att det är äckligt med graviditet?? Va din mamma äcklig när hon vänta dig? Ciao!

Lunch på stan!

Det blir mys med Latte och Baguette idag på stan med Hannah, är redan hungrig haha ;)




höstmorgon <3

Det här vakna man till imorse, Morgonen i Odensvi <3



Fast vill sova =(


Månadens snygging


Party and its perfect

Ska parta idag efter en lugn hemmakväll igår =)Jenny kommer snart så de blir förfesta med cidern och karaoke ;)




Yummie!

Ikväll blire myskväll med familjen med lite gott framför tv:n, vila upp sig inför festandet som kommer imorgon kväll med mina trogna vänner Hannah och Jenny <3
Och vi ska äta melon med skinka och vitlöksbröd mums! Och dryck blir såklart coca cola, som man faktiskt får dricka på fredagar ;) Ciao :)

Ute&Inne

UTE

kammar... Kom igeeen, vem använder sånt fortfarande?


Svininfluensan.. jajajaja, vi VEEET att den finns, sluta tjata, blir inte bättre av det?


Vanligt kaffe... det ska va LATTE =)



INNE

Jeans såklart, har alltid varit snyggt och kommer alltid vara =)


Paj, ååh, man kan göra så många olika pajer (matpaj alltså).


och gravida brudar, hur duktiga är inte dem som bär på kanske 20 kg extra, Hejja er !


Ciao =)

Ciao ciao

Äter nu men ska snart hem så bloggar imorgon kväll igen ;) Nu kanske ni undrar (vart är hon nu då?) Och det får ni inte veta äään ;) CIAOOOO


Månadens snygging

Vill DU bli månadens snygging? Skicka ett kort på dig till min mejl: [email protected] =)
Resultatet visas på söndag Ciao

 


Lunar=konstiga människor

Discoverygirl från Rejmyre (#4769)Idag 10:53
Ne du är inte värd ett piss, gå och dö direkt.

???


Bindor...

Suger, och på det dåliga sättet.. Ni vet, jag skämta om att tjockisar inte är värda något. Men dem kan faktiskt klä sig bättre och ta en DUSCH, är trött på människor som inte duschar, ni borde skjutas. USCH! Håll er fräscha, annars håll er inomhus så vi slipper ER!
Haha, nej nu ska vi va snälla, Älskar er ;) CIAO!


Ny dag, Nya andetag i lilla Köping

Startar en blogg nu för att irritera folket eftersom jag bor i Köping, inte i en annan del dåra, men i en del.
Sitter och lyssnar på MTV och funderar på att dra ut på "staden" och köpa det som finns att köpa, typ tuggummi och cola.. haha nejdå, men ska ju ut imorgon på det kända brorsan och syrrans och titta där gjorde jag reklam för dem GRATIS ;) Ska köpa sig lite grejer, ungefär lukta gott och bli fräsch grejer: Lite nytt smink, brun utan sol (kanske), ett solarium (haha), ansiktsscrub och mask m.m..

Så, vill ni ha en riktigt rolig utekväll gå till brorsan och syrrans i Köping i helgen, det bästa utestället här i alla fall.
Hantis har gått ut, deras utgångsdatum var för ett par månader sen, grattis B&S =)

Sitter på baren där man brukar stå och supa hörrni ;)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0