Tjohej!

Har ej uppdaterat så mkt, fy på mig! Men men! Idag är fredag, så storstädade idag, träna zumba, åt på ögir, gick till Willys! Sen storhandla och åkte hem, fixa och trixa lite hemma, åt sen kebab med bröd :) god , men orka knappt halva:P har nu tränat 6 veckor (6 dagar i veckan, vilar 1 dag). Och jag älskar mitt nya sunda liv:) märks att kroppen blir mer och mer tight också:) är ju bortbjudna på fest den 17, så ska imorgon till Västerås i jakt på en ny klänning :) plus strumpbyxor! Har även köpt mörkröd färg, hoppas de blir snyggt :) så shopping imorgon plus fika, får ju unna mig nåt smaskigt varje lördag :) blir en bakelse tror jag! Isabell fyller snart ett år.. Knäppt .. Kändes som om jag födde igår :O min lilla bebis är ingen bebis längre :( men blir kul :) älskar henne så mkt!!!!! Och min stora älskling också:) nej sova nu så man är pigg för träningen imorgon bitti:) gooooood night!


Rödögat!

Tror nåt gruskorn letat sig in i ögat, är illröd och gör ont:( träning samt mat har gått trögt senaste dagarna.. Har tränat som jag ska men har inte haft glädjen där.. Bara vart trött. Är hungrig HELA tiden!! Vill bara frossa!! Drygt.. Men men.. Imorgon är det handling plus städning som gäller. Käka en kycklingsallad på kvällen sen också, se film, ha lite fredagsmys:) lördag ska vi till Lise och hennes family för att hälsa på sen söndag hem till Hannah och Tobbe:) så fullt upp i helgen ! Nej sova snart så jag slipper hålla upp ögonen , gör ont:(


Söndag!

Och käkat hemmagjord pizza med hemmagjord pizzasallad:) de va mumsigt:) nu blir de bara slappa antar jag.. Se en film kanske? Imorgon drar jag till Sthlm för chokladprovning och sen kista för att käka japanskt? Kinesiskt? Indiskt? Hmm.. Vet ej än;) ha en bra söndagskväll alla:)


God morgon!

Inatt ville tösen ha mat 02 :p men förstår henne för hon åt knappt något igår kväll:) sen ville hon upp 07! Så helt okej tid :) jag käka nyss frukost, en skiva grovt bröd med ägg och skinka på och ett äpple vid sidan om:) om ca 1 1/2 timme ska man upp på löpbandet och jogga :) sen köra zumba :D idag vet jag inte vad man ska hitta på.. Baka tårta iaf! Ha en bra lördag allihopa:)


Fredagsmys!

Maten ikväll blir: fetaostfylld lövbiff med persiljesmör med pommes frites och beasås och sallad:) till det ser vi once upon à time :) härligt:) dryck: pepsi Max såklart ;)


Härliga fredag!

Det som står på schemat idag är att träna (klara 10 min i sträck att jogga igår, idag ska jag klara 11 min) sen blir det dusch, lunch sen damma lite så Björn kan dammsuga sen :) sen handla mat! Ska hem och göra tårtbotten! Ikväll blir det hemmagjord pizza:) ha en bra fredagskväll alla:)


Torsdag!

Björn jobbar bara idag sen är han ledig fre-mån, jobbar tis och ons sen ska vi ha gemensamma föräldradagar i lite mer än 2 veckor:) härligt:) på måndag ska jag till Stockholm på chokladprovning:) kul :) jag har ett mål och det är att va med i vårruset i vår:) joggar varje dag nu för att bli bättre och bättre:) kul ju:D nej dricka kaffe nu!


Besök!

Sitter & väntar på mamma och styvfar som jag ska bjuda på kaffe & marängsviss:) idag hade jag som mål att jogga 6 min i sträck (3 veckor sen palla jag inte ens 1 min) men jag pressa mig till 8 min:) imorgon ska jag klara 10 :D körde även zumba :) jag känner mig grym som snart tränat 4 veckor och hållt mig borta från skräpmat:) förutom lördagar då får man unna sig nåt annars tröttnar man:) har ej vågat ställa mig på vågen än.. Tror jag gör det kanske i helgen, det tar ju lite längre tid att gå ner i vikt med rätt mat plus träning än om jag skulle banta med soppor eller något sånt. Men jag vill mest ha ett hälsosamt liv resten av livet och inte bara gå ner i vikt:) kolla bara hur min kondition har förbättrats :D aja nu ropar tjejen på mig:) som föresten satte sig upp själv idag:):) ha de bra alla! Pöss!


Kycklingrullader


2 år!

Förlovning med min älskling:) så ikväll ska det göras kycklingrullader med strips! Och efterrätten intas i vardagsrummet och det är marängsviss ! Massa mums, glass chokladsås kolasås maränger bananer strössel och grädde :) ha en bra tisdag kväll alla!


Härligt!

Hade vilodag igår så ska bli så jäkla skönt att komma igång med träningen idag igen!! Som vanligt snuvig och hostig direkt på morgonen men försvinner sen, allergisk mot kvalster? Idag kör jag nog antingen cross eller löpbandet och sen zumba plus magövningarna i iform! Äter just nu frukost, mörkt bröd som jag körde i smörgåsmaskinen med lite ost emellan och en apelsin:) dricka kaffe sen träna om 1 1/2 timme:) ha en bra måndag allihopa!


Extra fin!

Det känns att kläderna sitter lösare och man känner sig snyggare så idag bestämde jag mig för att göra mig lite extra fin för min mans skull! Hoppas han gillar det:) han kommer snart hem:)


God morgon!

Idag är det söndag = vilodag:) tränar ju 6 dagar i veckan och man måste ha en vilodag för alla sina muskler:) så dagens schema är att sova när Isabell sover! Slappa framför tv.n, ta ett bad och kanske tvätta en maskin med lakan:) gå ut och dra lite pulka om det inte är för kallt senare under dagen:P nej nu verkar tösen trött så hon & jag ska sova:) god natt på er alla där ute och ha en underbar vilodag;);)


Lördag!

Hello! Tösen & jag åt nyss frukost! Och snart ska jag dricka kaffe sedan träna:) vet inte vad för träning ännu! Zumba blir det men också magövningar! Kanske crosstrainern också! Sen ska vi hem till mormor (gammelmormor) och fira henne! Imorgon är vilodag:) tränar 6 dagar i veckan och vilar på söndagar:) på tisdag firar jag och min Karl 2 år förlovning så ska laga lite god mat. Tror jag ska göra kyckligrullader och efterrätt blir marängsviss:) ha en bra lördag alla !


Fredag!

Idag körde jag 20 min gå snabbt/jogging! Sprang som faaan sista 5 min! Sen körde jag 20 min zumba och sen magövningar som är från iform tidningen:) åt lax till lunch! Nyss dammat och städat toan:) Björn får dammsuga sen ska jag torka golven i kök, vardagsrum och toan! Ska duscha snart sen bär det av till Willys för att storhandla mat:) ikväll ska vi käka kycklingsallad med hemmagjord dressing i pitabröd:) kanske en film och lite popcorn också :) ha en bra fredag alla!


Hejohopp!

Idag vakna lillan 05 men somna om till 08!! Bra där! Jag sov tyvärr ej bra inatt:( vakna massa och kunde ej somna om.. Men men! Gick till psykologen 09 och sen hem för att dricka kaffe och träna! Körde 15 cross sen 30 min zumba och sen styrka:) åt goood lunch (laxlåda med potatismos och tomater) och snart kommer mamma (mormor) förbi och dricker kaffe! Sen kanske jag och lillan tar en promenad i skogen :) den rundan jag brukar gå är på 35 min, perfekt:) nej fixa kaffet nu! Pöss!!


RSS 2.0