Birma/Perser!

Då var det klart, denna katt får vi hem om 2 veckor. <3



Jag håller faktiskt katten med båda händerna, den stryps inte, för håller inte vid halsen ens fast det ser ut som det :P

Renrasig Perser.

En röd, en sån ska vi ha har jag bestämt:) Bara allt går som det ska så blir den vår i dec. Hoppas :)

Vecka 24

Nu har man gått in i vecka 24 i sin graviditet :) Mysigt <3 Johanna va nyss här och köpte klänningar, skönt att ha lite pengar nu som man ska spara till viktiga grejer:P Sen kommer hon tillbaka :) Försöker få tag på Ramona för att åka till Mc, är hungrig,.. Men inget svar :( Ska väl försöka orka dammsuga idag..... Nyss duschat iaf:P Imorgon blir det hemmagjord pizza och idol :) Ikväll blir det fransk lax låda ;);) Mums! Nej.. Klä på mig och dra till Mc nu tror jag..

Älskar min Björn <3

Söndagsmys!

Med min underbara älskling. Åt hemmagjorda hamburgare med bröd ikväll och va nyss och köpte massa godis på Big Inn. Såå blir gottegris ikväll med älsklingen till en film :D <3

Tjejkvällen!

Den va riktigt rolig. Vi åt tacos, skrattade, åt godis, skrattade, tog kort, skrattade.. Haha vilken skrattfest :D Tack alla brudarna Lise, Johanna, Marie, Emily och Ida <3 :)

Nu typ sooova, helt slut hahaha :P Godnatt!

Idag!

Har jag huvudvärk:( Och AF har erkänt sitt misstag så jag ska få pengar från och med 29 sept ;) Haha! :D Mamma är bäst ;) Skönt att det är löst iaf :) Nej ikväll blir det mys med idol och en het karl i soffan ;);)

Pösshej!

Hahahaha...

Vi handla först på willys, lite frukostgrejer och sånt, gick på 200 spenn.. Sen skulle vi bara snabbt in på Big Inn och köpa cola....... Vi kom ut därifrån med tre chipspåsar, cola och julmust (Det gick på 100 spenn) Hahahaha :P Ojoj.. Tjockiskväll ikväll lr?:P Nej fan va ont i magen jag har.. kanske är hungrig? Äta snart då.. Kycklinggrytaaa :) Mums!

Lördag!

Då blir det kul för då får man träffa alla gamla goa vänner: Lise, Marie, Johanna, Emily och Ida. Ska bli kul :)
Nu kom älsklingen så MAAAT!! Hehe :P <3
Hejdå!

1 helt år!

Det firar vi idag :P Vi har spelat minigolf bara jag och Björn idag och ska sen ut och äta på kinarestaurang :) Jag fick även rosor och choklad av min älskling <3 Sen ikväll blir det film och mys med chips och dip :) Ha det gött. Hejdå!

Älskar dig Björn <3

Fiint!

Har städat hela lägenheten idag :) Gjort det riktigt fint och mysigt med levande ljus o allt :) Ska iväg snart o fixa chips med dip, mums! Sen blir det mys med älsklingen ikväll :) Imorgon firar vi ett år så då ska vi ut och äta :) Älskar dig Björn <3

Bristningar!

Guuud vad jag älskar dem.. Dem är sådär härligt röda och kommer smygande men överraskande.. Jag HATAR BRISTNINGAR!!! Smörjer o smörjer men det sägs ju att det ej hjälper, jag som hade hoppats på det :( Aja.. Kan ju se det som en liten souvenir från bebisen, mamma tackar.....

Sova nu, Godnatt!

Mat!

Just nu lagar jag mat, fläskfilé i ugn med fetaost och hemmagjord klyftpotatis, och bearnisesås till de med såklart :) Har iaf pratat med AF och om jag visar att jag är undersköterska så skulle jag få högre bidrag, men ja har svårt att lita på dem, hoppas det stämmer iaf.. Mys ikväll med min älskling och ska se idol senare med han :) Pösshej!

Arbetsförmedlingen!

Jag är arg, upprörd och förbannad och ledsen! Jag skrev in mig på af den 28 juni för att sedan efter varit inskriven i 3 månader få ersättning.. Det var det jag förväntade mig!!! Icke sa nicke. Jag fick inte komma på UGA möte förens idag och kommer inte få pengar förens 25 november, det är FEM JÄVLA MÅNADER EFTER JAG BLEV INSKRIVEN!!!!!! Med löften från af att man ska ha rätt till ersättning från och med 28 sept så tänkte jag, men jaa då kanske ja får alla pengarna då:) Neeeeeedå... Inte nog med det, dem har lite ändrade regler, är du under 21 och inte har alla kärnämnen så får du bara 1000 kr i månaden (skulle annars fått 2800 kr i månaden).... Och inte nog med DET!! 25 nov när jag får ersättning får jag inte mer än 750 kr först.......... Allt detta för ändrade fittregler och jag inte har matte a..................... Jag HAR JU FÖR FAN UNDERSKÖTERSKEUTBILDNING RÄKNAS INTE DEN ALLS!!??? Jag är så JÄVLA BESVIKEN!! Man har snart gått arbetslös i 5 jävla månader och det va just dem här pengarna man såg fram emot..... Om dem tror att jag ska gå någon jävla praktik för bara 1000 kr i månaden så kan dem STOPPA UPP DEN IDÈN I ARSLET DEM JÄVLA HELVETES JÄVLA FULA IDIOTJÄVLARNA!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Är så sjukt arg, men mest ledsen, deprimerad och gråter. Allt känns väldigt tungt just nu :'(

Torsdag!

Är just nu hundvakt, ska äta upp min pizza snart o sen ut med hundarna igen. Ska träffa Ramona idag också. Imorgon blir det af... UGA möte, äntligen :S

Jag tkr att vissa människor har sjunkit i mina ögon, inte riktigt växt upp och blivit vuxna.. Lögnhalsar som aldrig kommer in i mitt liv igen. Glöm o dröm. Aldrig få se mitt barn växa upp. Tyvärr, du har valt ditt :) Hejdå!

Älskar Björnen min <3

Bebisen!

När vi var på vårat första ultraljud i vecka 19 så upptäckte barnmorskan att vårt barn har ett vidgat njurbäcken.. Det är inte farligt, man följer upp det och kanske i värsta fall måste operera när den är född.. Vi fick en ny tid två veckor senare i vecka 21.. Och det va då oron börja när läkaren frågade om ja ville göra ett fostervattenprov.. Jag tänkte "men vah? Jag är ju så ung:S" .. Och tydligen kan det vara så att ett barn med down syndrom har vidgat njurbäcken.. Jag va orolig och ledsen.. Det va onödigt av henne att säga det, jag skulle aldrig göra abort om vårt barn hade DS, men ändå blir man orolig.. Läste lite om det nu på internet och det är tydligen en väääldigt liten risk för att vårat barn ska ha DS bara för att den har vidgat njurbäcken.. Speciellt för mig som är så ung.. Så det va VÄLDIGT onödigt av henne att ens nämna det.. Även om man har läst att det är en liten risk, så har man ändå det där svaret i bakhuvudet och oroar sig ändå.. Heeela tiden :( Jag hade förväntat mig på första ultraljudet att ALLT skulle va heeelt bra.. Man hade inte förväntat sig nåt sånt här :( Vi ska dit igen i vecka 28.. Så får vi se vad som händer då.. I övrigt så va bebisen frisk, med ett friskt hjärta och jättelivlig.. Om jag ska gå på min egna magkänsla, så tror jag absolut inte att vårt barn har DS.. Så som den sparkar o rör sig hela tiden :) Men som sagt.. Man kan inte låta bli att oroa sig..

Gå ut med hundarna nu. Hej!

Coca cola!

ett glas någon gång de e gott de! :) Har ni hört talats om hjärnspöken? ? Såna får jag hela tiden nu för tiden.. Och det är hemskt.. Med hormoner bakom det också.. Jag känner mig mest bara deprimerad just nu.. Har gått upp 6 kg, vilket är normalt i vecka 21 men känner mig ändå fet, klumpig och ful.. Är livrädd inför förlossningen, hur ont det ska göra, och är livrädd inför att bebisen ska komma, hur ska jag kunna ta hand om ett barn?????? :( Jag har folk omkring mig hela tiden som stöttar mig men ändå känner jag mig ensam i just det här.. Usch va ledsen man kan va :( Inge jobb får man heller, efter 5 månader som arbetslös så tappar man fan hoppet.. Jag har t.o.m utbildning, erfarenhet, bil o körkort ändå får jag inget jävla jobb. :( Har sökt minst 50 jobb dem senaste månaderna... Känner mig bara ledsen och arg just nu.. nej allt är fan skit i mitt huvud.. SKIT SKIT SKIT!!!!!!!!!!!

PS JAG HATAR FLUGOR!

UL

Ultraljud idag! Dem lämna våran lånetv idag också och hämtade våran trasiga :P Skönt det iaf.. Ska snart ut med hundarna, sen kanske sova en stund till.. Sen duscha o äta o sånt. Sen åker vi till Västerås. Finns ju ingen att prata med om min förlossningsrädsla:( Får ha rädslan inom mig hela tiden då.. Nej ska dra. Hej.

jobbigt

blaaaaaaaaaaaaablaaaaaaaaaaaaablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Vindruvor..

Äter jag nu :) Vart i odensvi, hundvakt, tvättat.. Ikväll blir det pitabröd tror jag.. nej tråkigt hemma utan Björn:(

Kyckling på fredag!

Jaa! Det blev limekyckling med ris, så enkelt, så gott! Snart ska vi bänka oss framför tv:n och se idol. :) Jag har tomtechoklad och cola :D Och vindruvor :P HEJJA JAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Inte hejja Alice .. hatar hennes röst.. Nej ska dra. Heipa!

Möh!

Idag gick jag upp halv sju, för va skiiithungrig, suck.. Sen va jag hundvakt, bakade en äppelpaj sen åkte jag hem o gjorde pannkakor till min karl ;P Nu har jag städat litegranna och snart ska vi storhandla mat på willys:) I helgen ska vi kanske umgås med Markus och hans tjej, minigolf I guess.. :P På måndag är det intervju, längtar! Och tisdag UL. Nej ska försöka väcka mannen nu, han är så trött, har jobbat idag, gick upp sex imorse stackarn. Pössohej!

Jahapp..

Ont i magen fortfarande :( Blir lite orolig, men ska ju på UL på tisdag så.. Hoppas allt är bra med bebisen o allt.. Björn ser en film o jag sitter här, hur ska jag kunna sova ikväll då??? Somna typ vid fyra och vakna vid halv sju idag.. Både jag o Björn.. Kul.. Men skönt iaf. Ska på intervju på måndag, ska bli spännande :) Önska mig lycka till ;)

Älskar min underbara pöjk Björn <3

Imorse..

Hade jag HEMSK magvärk:( Men bebisen sparkade livligt så kan inte va nå fel på bebisen. Har inte ätit nå olämpligt heller.. :S Aja, de går väl över någon gång.. Glömde ta järntabletten igår så är jättetrött idag:( Är hundvakt just nu, ska snart hem o äta, sen lata mig heeeeeeeeeeeela dagen lång! Och jaa jag har graviditetshormoner, nå fel med det anonyma människa?:) Lr kanske helt enkelt hade en skitdag då. Behöver inte ha ett skit med hormoner att göra. Hatar när folk är anonyma på min blogg. Då behöver ni inte skriva nå kommentar tack:D

Ont

I magen.. vagel i ögat.. måste till arbetsförmedlingen (hatar dem).. Skitdag...


Bebismage <3

Vecka 20


Hundvakt!

Sitter nu i Odensvi o är hundvakt.. Har ont i magen idag :( Inatt hade jag en hemsk dröm, drömde att Björn o jag hade gjort slut sen ville jag ha tillbaka honom o då dejta han andra :( Trodde jag skulle börja gråta när jag vakna, tills jag insåg att de bara va en dröm. Usch hemska dröm. Skulle ALDRIG lämna Björn, ALDRIG NÅGONSIN! Utan honom är jag DÖD, utan honom känner jag ingen trygghet. Utan honom är jag ingenting!! ÄLSKAR MIN BJÖRN <3

Första Ultraljudet..

Det gick bra men bebisen hade lite för mkt vätska i ena njuren som inte va normalt, som dem ville att en läkare skulle kolla på, så vi ska dit igen om en vecka.. Är säkert ingen fara, men lite orolig blir man ju. Man vill ju att bebisen ska va 100 % friskt.. Hon råka säga "han" en gång också, så kanske är en pojke ;) :P Min älskling är på bio just nu, ska hämta han om en halvtimme.. Tråkigt att sitta ensam hemma.. Imorgon ska jag börja va hundvakt varje dag, bra bra! Sen får se vad som händer i veckan. Är i vecka 20 nu iaf, så halva tiden har gått:) Bebisen är väldigt livlig sparkar hela tiden :P Mysigt <3

Älskar min Björn <3

Tråkigt

Ikväll.. Looonelyyyy, I am so loooonelyyyyyyyyyyyyyyyy

Odensvi!

Varit hundvakt i odensvi igår tills idag.. Har hunnit tvätta fönster och tvättat kläder där också, med migrän... :( Nu ska jag sova tror jag.. Väldigt trött, som vanligt nu för tiden.........

RSS 2.0