Nuuu ääär deeet...

...söndaaagsmyyyys! :) Jag & Älsklingen har precis ätit jordgubbar med mjölk :) God kvällsmat, nyttig också :P BTW, har gått ner typ 4 kg.. Bra det :)

Ikväll blir det framför tv:n med min underbara älskling och kolla Bridget, och popcorn och cola också ;P
Jag är ett levande bevis på att du kan dricka cola VARJE dag och ändå gå ner i vikt ;)

Nej titta på när min baby städar och plockar, sen kanske ta honom **** :)

Ett Hjärta!

Mitt hjärta tillhör Björn Robert Edman, och det kommer det alltid göra <3 Jag har insett, eller har alltid insett och vetat att han är så underbar och att jag ska vara överlycklig som har honom, vilket jag är <3 Tack älskling för att du valde mig. ÄLSKAR DIG <3

KREETAAAAAA!!!

Snaaaart!! :D Snart bara 2 veckor kvar GAAH!!!!!! Jag och älsklingen ska få det helt underbart en vecka i Grekland, en liten kärleks semester :)

Jag har i alla fall förberett lite, köpt mig tre bikinis :) En svart, en roooosa och en jättefin blå/grön blommig :P Inte tantig, skitsexig ;)

Köpt lite klänningar och kjolar också :P Men sen ska man köpa ännu mer där nere :)

Ohlala! Kokosoljan kom fram idag också, hallelujah, nu ska man bli brun :)

Nej spela minigolf i Eskilstuna nu med min älskling :) Heipa!

Sol!

Har faktiskt blivit liiite brun, så det börjar ta faktiskt :) Har även hittat min kokosolja!!! Lyckliga jag :D Imorgon vill jag har meeeera sol!! *Hoppas, hoppas* Snart sova med min underbara älskling<3. Godnatt :)

Lördag!!

Idag blir det lång golf i västerås med min älskling :) Ska äta mat i västerås först sen spela golf, askul hehe ;P Sen ikväll blire grilla hos mamma och Lennart :) Muuums!! Det är Ishockey kl två, men vafan nej inte när de e sol ute. Där går gränsen! Jaja :) Ska fixa till mig nu sen åker vi =)

Älskar min Björn <3

SOL!!!

Idag vakna jag och älsklingen av solen kl tio, så vi gick upp, åt frukost sen gick vi ut och gick i en timme. Efter det hämta vi en filt och låg och glassa i solen en timme till. Tills de va dags att gå in och laga lunch och äta eftersom min älskling snart åker till sitt jobb :( Men han jobbar bara fem timmar som tur är :) Jag ska ut till odensvi och fortsätta sola där ;P Sen hämtar älsklingen mig efter jobbet, då blir det hem, laga kvällsmat (fiskpinnar med makaroner och hollandaisesås) lärt mig receptet från Lise förut;P Asgott! Just ja, måste kolla Hockeyn idag också!! Viktigt ;P Nej. Plocka undan maten nu och sen vänta på att mamma ska hämta mig :) Om ni undrar varför jag inte tar min lilla bil ut dit är för att de e ingen AC i den.. Måste fixas snart... Suck, alldeles för varmt utan liksom :(

Jaja. Nog prat. Hejdå.

ÄLSKAR BJÖRNEN <3

Födelse

Grattis till Ramona. Man fyller ju bara en gång om året :)


KÖPA?

Singstar skivor tre stycken och mickar för playstation 2. 400 kr, eller kanske 300 kr?? Hör av er!

Björn <3

DU är gnistan i mitt liv. Det är DU som får mitt hjärta att slå varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund. Det är DU som får mig att skratta, le och vara lycklig. Det är DU som är meningen med mitt liv. Det är DU som är tryggheten i mitt liv. Det är DU som får mig avslappnad varje dag. Det är DU som får mig stark. Det är DU som får mig att sova helt underbart om nätterna.

Det är DIG jag älskar över allt annat på denna jord. Det är DIG jag saknar när du inte är med mig. Det är DIG jag andas för varje dag. Det är DIG jag vill leva med resten av mitt liv.

Det är DU som är mitt syre!

Med dig ser jag framtiden. Jag ser nya lägenheten, jag ser en bebis, jag ser en större bil, jag ser villa, jag ser utomlandsresor, jag ser giftemål, jag ser dig och mig bli gamla tillsammans. Jag är inte ett dugg rädd för framtiden, för du är med i den. När jag har dig med mig, då finns det ingenting att vara rädd för längre.

Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns <3

Jag litar på dig <3


Namnsdag!

Hehe ja faktiskt, på Norges Nationaldag så har jag namnsdag :P Imorgon är älsklingen ledig så då måste de va sol, då blir det att njuta med älsklingen i solen. Jippi! Hehe :P ÄLSKAR MIN BJÖRN <3

Sova

Jag skulle ha sovit nu, sovit ut men jag fick svårt att andas och trodde seriöst att jag skulle dö :S Så fick gå upp, fick typ panik. :S Min älskling som är på jobbet också:( saknar honom <3 Han är ju så underbar <3

Hockey!

Med en kall öl i handen och popcorn ser jag och älsklingen en spännande men frustrerande match mellan tjeckien och sverige... Vinn då sverigeeee!!!

Imorgon är älsklingen äntligen ledig, så en heldag med min baby, underbart <3

Nej hockey nu igen :)

Sova!

Nu blir det mysigt för ska gå och sova med världens snyggaste och mest underbaraste kille <3 Imorgon blir det samhälls prov och sedan göra något med älsklingen :P Vi ska även träffa Steffie och lilla Nico i veckan :) <3 Nej borsta tänder och sova nu kanske?

Ps Älsklingen har ätit för mkt chips så han går runt och fiser hela tiden ;) Men det är lugnt för jag ger igen med mina superfisar ;);) Hahaha!

TWILIGHT!

Tredje filmen kommer den 30 juni!! TAGGA TAGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snart

Snart ringer min framtidschef :P Haha han ska ha kontonummret, där pengar ska ramla in, klirr i kassan ;D Snart kommer älsklingen hem. Mat då:) Sen vet jag inte vad som händer senare :P

Hachiko, A dogs story!

Är en helt otrolig film som handlar om en helt otrolig hund som sprang rakt in i mitt hjärta. Det är en sann berättelse. Se den, mer än så säger jag inte!


JOBB!!!

Yeeesbox! Jag fick jobbet som personlig assistent! Helt underbart. Dem intervjua asmånga och jag FICK DET :D:D:D !!!!!!!!!!!!!!! Tack älskling för att du trodde på mig <3 Älskar dig<3 Plus att vi har varit förlovade i 3 månader idag <3 Älskar dig Björn bara mer och mer för varje dag som går <3


Underbar <3

http://www.youtube.com/watch?v=YubbH2wa3DE

Nintendo wii.......

har gett mig träningsvärk. :( Bra träning det där ;P Ikväll var det mystime med älsklingen, han var ledig idag :) Och nu ska vi sova, sååå skönt.. Är jättetrött :P Imorgon blir det umgås med Steffie och hennes lilla bebis :) Och på fredag kväll ska jag och älsklingen se Hockey VM, med ett par öl och kanske en skål chips också ;)

Älsklingen är ledig hela helgen sen, ska bli underbart <3 På fredag kommer det lite kläder :) Ett par rosa jeans, ett vitt linne och en blå klänning :) Lite vår & sommar kläder ;) Nej måste sätta upp tvätt tid också.. Mindre tråkigt det..

Nej gå och sova med världens underbaraste kille nu. Älskar dig Björn <3

Ps. Bara en månad kvar tills Kreta. Ds !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ibland

så saknar man sin bästa föredetta vän...


Nintendo wii!

Hehe ja det är bra kul men är helt slut efter en boxningsmatch... Nu håller älsklingen på för fullt med att boxas ;) Det blir att spela nintendo wii hela dagen imorgon ;) Haha. Bra motionspass :P

Jobb!!!

Ja det är jobbigt att vänta på svar..... Får nog vänta hela veckan, men håller tummarna eftersom det gick så himla bra! På torsdag har jag en dejt med Steffie ;) Haha. Och söta lilla nico följer med :D Ska bli roligt :) Nej, skjusa styvfar nu. Heipa! PS ÄLSKAR MIN BJÖRN DS

Roadtrip!

Det blir en roadtrip till Borlänge idag ;) För ett nintendo wii hahahaha. Men det va ett bra erbjudande, ett CHIPPAT nintendo wii med 4 spel och två kontroller för 1500 kr :P Hallelujah!

Jag och älsklingen ska göra vägarna osäkra ikväll så se upp ;)

Nintendo wii!

Ingen som har ett nintendo wii dem vill sälja till mig ? ;P

RSS 2.0