Dagen med stort D!

Om två timmar ska jag vara på plats i kungsör för en jobbintervju! Som undersköterska på vårdcentral! Denna intervju är hittills den viktigaste jag kommer gå på!! My dreamjob!! Så har förberett mig väldigt mkt nu och gått igenom dem vanligaste intervjufrågorna och ska läsa igenom mitt cv en gång till! Jag känner mig redo!! Nu äta lunch sen vila innan man drar iväg:) önska mig lycka till!! Hejohej!


Zumba!

Älska älska älska zumba!! Sååå kul!! Tänker inte ens på att man tränar:) kör visserligen bara 20 min varje morgon men det är bra jobbigt och man ska ju börja försiktigt:) nej sitta och vila och äta ett ägg sen kanske städa toan:p


God jul!

Har precis käkat Tomatsoppa med fetaostkräm och en bit julskinka:) snart äta efterrätt på lchf stil! Chokladmousse med riven mörk choklad tillsammans med hallon och grädde!! Gud så gott!! Imorgon är det jul! Ska till mamma och käka först jul lunch sen tårta och sen öppna julklappar och sen julmiddag:D kommer va rätt proppmätt imorgon:P ska man unna sig en tårtbit elle ej, vet inte, kanske:p nej snart får min älskling komma hem <3 saknar ju:) ha en riktigt GOD JUL alla mina kära vänner! Kraaam!


Lunch!

Omelett med räkor och dill!


Glad!

När jag såg att dem sökte en undersköterska till vårdcentral i kungsör så blev jag helt lyrisk! Satte mig ner och skrev ett jäkla bra CV och personligt brev och skickade direkt iväg det! Några dagar senare kontaktar dem mig angående intervju, som jag ska dit på min födelsedag höhö. Så först klippa mig på morgonen den dagen sen äta en lätt lunch och sen dra mig till kungsörn på intervjuen:) ska bli riktigt kul och spännande:) sedan hem och käka tårta :) idag ska jag kanske träffa Hannah panna, hoppas:) köpa någon julklapp till mamma och Lennart också, dem har ställt upp så mkt! Imorgon blir det att hjälpa mamma med all julmatförberedelser inför julafton:) sen på lördag va hos mamma hela dagen och så:) längtar!! Söndag bjuder gammelmormor på revbensspjäll:D nej om man ska ta sig en dusch , passa på medans lillan sover:) ha en bra torsdag allihopa:D


MMM

Souvlaki med tsatziki och ost/fetaost sallad:)


Gott!

Unnar mig en kebabsallad ikväll! Det enda som inte är 100 % bra är såsen. Men skitsamma:) har knappt ätit nåt alls idag så de jämnar ut sig! Efter denna goooooda keeebaaaabsallad så blir det film, abduction! Ha en bra måndag!


LCHF

Jag började med lchf just för att jag har provat ALLT för att gå ner i vikt och inget har funkat!! Sen jag börja med lchf så har kilon rasat och jag känner mig mätt och blodsockret är på jämn nivå plus att PMS besvären är lindrigare !! Jag dricker pepsi Max på helgen och äter ibland bär med grädde men behöver Inge annat att "unna mig" med för har absolut inget sockersug alls nu och bara de är helt fantastiskt! Att lchf blir kallat för en sekt gör mig grymt irriterad för det enda vi i lchf gör är att utesluta mjöl socker och dåligt margarin. Äter mer grönsaker och har riktigt smör i maten och crème fraîche och lite grädde! Det står då fan aldrig någon kritik och alla tjockisar som äter kebab mc donalds och pizza varje dag på Aftonbladet minsann för dem får man ej kritisera! Jag kan till nästan 90 % säkerhet säga att dem flesta som kritiserar lchf är rädda tjocka människor som är så jävla avundsjuka på att vi andra vågar göra en förändring!! Jag äter god mat, jag mår bra och går ner i vikt! Sluta klaga!!


Mmmm!

Kyckling à la Jakob som flyger haha^^ det var mumsigt:)


Söndag!

Har precis käkat lunch, de blev rester från igår :) så ska ta mig en kopp te med grädde nu som "efterrätt" :P fick iaf lunchen i lugn och ro för Isabell sover just nu:) hon lär vilja ha lunch när hon vaknar så:) ska väl försöka ta tag i städningen idag! Dammsuga och skura lite:) ha en bra söndag alla!


Favoritfrukosten!

Mums!!


Mums!

Fläskfilé med gräddig svamp sås och spenatsallad:)


GOTT!

Äggröra gjord på kokt ägg med majonnäs och gräslök , ovanpå skivad paprika och skinka vid sidan om och en kopp te med grädde såklart;) ! Mums!


Mmmm!

Tacoburgare à la guacamole:)


Lunch!

Blev idag lax med äggsås och blomkålsmos:)


Frulle!

Så gott med bacon och äggröra ! Med ett glas citron vatten och en stor kopp jordgubbste med grädde! Bara ÄLSKAR maten man får äta nu:):)


Tonfisksallad!

Mmm mkt god tonfisksallad med fetaost i och kokt ägg också:) som äts till masterchef :D final idag ju!! Spännande:):) ha en bra torsdag alla:)


Mat!

Var riktigt hungrig ikväll så hann ej ta bild haha^^ åt smörstekt Fläskytterfile med beasås och smörstekt minimajs och bambuskott:) mätt och glad är man nu. Men trött^^ spelade minigolf idag iaf och umgicks med min älskling som jag älskar såååå mkt:) nej mysa nu sen sova antagligen:) ha en bra kväll alla:D


Mmmm

Kyckling i jordnötssås med smörstekt vitkål:) muuuuuums^^


Tidig morgon!

Först ville hon ha mat 00.30 sen ville hon upp och busa 04.30^^ kul tjej;) sovit kanske 3,5 timme inatt men får försöka att hålla ut^^ hon kanske somnar om snart en stund iaf.. Sen blir det nog äggröra med babybel ost och te med grädde:) gått ner 2,5 kg på 2 veckor så det är awesome:D


Avslutning!

Som avslutning på kvällen så sätter man sig ner i soffan & kopplar av med en god kopp te med pepparmyntsmak :) ha en trevlig kväll alla underbaringar:D


Tomatsoppa à la fetaost kräm:)

Väldigt god Tomatsoppa blev det ikväll med fetaostkräm! Så mumsigt!!


Mat!

Till lunch idag tänkte jag göra tacogratäng! Enkelt och gott:) med en fräsch sallad till:) sedan bär det av till optikern och sen en promenad till bibblan:) låna lite böcker;D ha en bra dag alla!


Söndag!

Nu på kvällen gick jag faktiskt snabb promenad:) pluspoäng till mig;) och gjorde armövningar:) sova snart för min tur att mata lillan imorrn! Imorgon ska jag nog göra tomat soppa^^ god natt alla:)

<3


God morgon!

Ligger & drar mig i sängen:) inte ofta man får göra det nu när man har barn;) strax upp äta lite god frukost, kaffe med grädde, en finn crisp med kokt ägg:) gott :) ha en underbar dag alla:D


Perfekt!

En perfekt egendag med My boy idag:) handlat på dollarstore, ätit god mat, tog ett romantiskt bad på kvällen nu och massage:):) nu mys<3 älska mitt liv, älskar min familj! Godnatt alla:)


Lyxlördag!

Bad med tända ljus, pepsi Max och lugna favoriter:) mmmm


Middag!

Förra inlägget skulle lagts upp vid ett men lades upp nu:P ikväll blev det lövbiff à la Cole slaw , beasås och vanlig sallad:) senare film! Ha en bra kväll alla:D


Mmm!

Kycklingsallad à la plastrallrik i bilen;) nu åka till dollarstore:D


<3

Älskar dig!!!


Middag!

Består av en god fisksoppa på lax torsk grädde grönsaker och kryddor, saffran :) med en klick crème fraîche i:D mums! Med ett glas pepsi Max till för det är freeeedaaag;)


Lunch!

Åt nyss lunch! Åt kyckling med röd curry men svamp,paprika och bacon. Till det blev det en tomat:P Isabell fick lax:) just nu sover hon middag sen bär det av till Willys:) ska inhandla till kycklingsallad som vi ska käka imorgon:) ikväll blir det nåt med fisk! Bild kommer sen:) älskar att laga mat! Vill utbilda mig inom konditori eller matlagning:D imorgon ska jag och älskling åka till Eskilstuna och spela minigolf:):) älskar honom så mkt!! Blir bara mer och mer kär för varje dag som går! Vårt förhållande har aldrig vart såhär starkt<3 nej kolla tv nu!

Älskar min familj<3

Im à ghooooooost!!


God morgon!

Sitter här och dricker mitt te med grädde (som mättar otroligt konstigt) , äter mina ägg fast utan majonnäs för läste att det va socker i det:P ajaj:P babybelost också som jag tar någon gång under dagen om jag blir sugen på något men det blir jag ej:P jag vill tacka min vän Hannah som fick mig att börja med denna diet:) hon är både en inspirationskälla och en vän:) tack<3 idag blir det kyckling curry till lunch (grädde i såklart) höhö! Nej koppla av med min kopp te framför tv.n nu:) ha en bra dag alla!


Lchf

Jaha! Då var det dags att börja blogga igen då:) tänker nu skriva om min väg mot en bättre kropp! Jag har precis för en vecka sen börjat med en diet som heter lchf, där man skippar kolhydrater och äter mest fett med grönsaker! Sök på lchf på Google för orkar ej berätta allt här;) den dieten är helt underbar än så länge. Äter mig mätt, bra blodsocker hela dagarna och bara på 1 vecka har jag gått ner 2 kg :):) utan ens tränat:P så känner mig stolt:) vägde 91 kg när jag börja och nu väger jag 89! Mitt mål är att tills början av mars ska jag ha gått ner 10 kg. Så tänker väga mig varje vecka :) försöka skriva varje dag om hur det går här också:) aja lägga sig nu kanske:p hoppas lilltösen sover iaf tills 06 imorgon:) godnatt!


RSS 2.0