Min älskling

ÄLSKAR DIG!!!
 

Torsdag

Och lucia, fast blir inget luciafirande för oss idag, jag är sjuk och isabell är på dagis, men hon får nog luciafika :) Mår iaf bättre idag än vad jag gjorde igår så det är ju ett plus! Idag är det isabells sista dagisdag sen tar hon jullov :) Imorgon ska vi handla mat, annars händer det inget speciellt.. Helgen blir det jobb för mig. Ja det var lite av vad som har hänt och komma skall. Nu ska jag sätta igång spotify och ta ett bad. Ha en underbar dag alla mina vänner :)

Fredag

Idag fick Isabell va hemma från dagis och mysa med mig :) Efter lunch drog vi och handla mat med mormor/mamma & efter det fika vi hos gammelmormor :) Lova att vi skulle titta förbi någon dag i veckan, tisdag kanske :) Imorgon så måste jag städa här hemma eftersom orken inte fanns idag.. Och om jag mår bra så drar vi ut och åker pulka :) På söndag är det barngudstjänst i odensvi kyrka och det bjuds på gröt och skinksmörgås. Det ska bli kul tkr Isabell ;);) Nä glo tv nu tills stora älsklingen kommer hem, då ska jag dona om hans fötter sen ska vi nog se zombies. Ha en underbar fredagskväll alla :)

Måndagsmys!

Halloj! Idag åkte jag och min älskade lilla familj till v-ås. Först åt vi lunch på ikea sen drog vi vidare till leos lekland och busa i ett par timmar. När vi kom tillbaka till köping fika vi hos gammelmormor sen handla vi lite på willys. Träffa Hannah där, va länge sen, saknar henne ♥ Sen drog vi hem och laga tacos, bada lillstumpan och nu sover hon :) Vi ska strax slå igång en film med lite Pepsi max o tomtechoklad ;) Alltså, en helt underbar måndag! God kväll :)

Första advent

Härliga december. Älskar vintern! Igår var jag & Isabell ute och lekte flera timmar i lekparken, kallt men isabell var varm:) Sen åkte vi till svärföräldrarna och isabell baka lussekatter :) Och så åt vi pizza. Idag sov vi till 09 :) Har precis käkat frukost och ska dricka kaffe sen drar vi ut i kylan och leker. Senare idag drar jag på adventskonsert :) Se mamma med körer sjunga:) Ha en härlig f

RSS 2.0