Sovmorgon NOT!

Jahapp, tänkte ju sova ut idag för det är ju dåligt väder och jag är SKIT TRÖTT!! Neeeedå, jag vaknar och MÅSTE äta frukost för DÖÖR av hunger...... Herregud, kul. Nu är det lika bra att vara vaken dåra..

Idag ska vi fika i odensvi, hyra film, spela på spelautomat sen kolla film haha.. Inte mkt att göra i sånt här väder, älskar detta väder <3

Vilken dag är din dolmiodag?

Ikväll ;) Ska snart fixa iordning lite food, gottgott! Älsklingen kommer ju hem snart från jobbet så :) Mötet hos arbetsförmedlingens chef gick bra, han skulle prata med den där elaka saken, och jag fick information och sånt jag hade velat haft på mötet så känner mig nöjd :) Ska även få en jobbcoach också, skönt ;P Nej ska diska och laga mat nu, hejsvejs !

PS Går in i vecka 11 imorgon :D


Trevlig dag!

Idag! Som nu avslutas med kladdkaka med grädde framför en film :)

UNDERBART

VÄDER IDAG :D Aah älskar REGN!!! Ska snart följa med Steffie till barnavårdcentralen, spännande ;P Sen ska jag spela minigolf i eskilstuna med älsklingen. Älskar dig Björn <3

Förra inlägget!

Ni vet det om arbetsförmedlingen, jag och mamma ska dit på fredag, har fått en bokad tid med chefen, för jag tänker inte sitta och ta emot skit på arbetsförmedligen utan anledning, så here we come! Bäst att dem passar sig jävligt noga med tanke på det högsta hönset är invandrare och tror inte hon gillar rasistiska påhopp på arbetsförmedlingen :)

Iaf, har precis duschat, ska fixa mig, sen träffa Steffie :) Ska bli kul! Jag tänkte käka på stan, typ sallad :P

Älskar Björn <3

!!!!!!!!!

Vill bara berätta angående arbetsförmedlingens sätt att ha ett informationsmöte!

Mitt brev till Chefen!!

Hej! Jag va på erat så kallade informationsmöte och fick möta en kille som heter -----, det han gjorde va inte att informera. Han i stort sett klanka ner på hela gruppen, ingen våga såklart säga nåt med tanke på hans fula attityd.

 

Kommentarer från -----:

(---- låtsas vara en arbetsgivare och låtsas kolla igenom ansökningar till ett jobb och säger: ”Nej det här är ett invandrarnamn”

”Ni får inte skaffa tatueringar, då blir det svårt att få jobb”

”Om ni skickar in ett cv till ett arbete klockan fyra på natten så tror arbetsgivaren att ni spelar world of warcraft hela nätterna och inte är dugliga för ett jobb”

”Neeej, jobb inom arbetsförmedlingen är svårt, lättare att få via kompisar och familj”

”Jag antar att ni är alla här får att få ersättning från oss”

”Ni ska visa erat cv för oss, inte för eran mamma för hon säger bara att det är jättebra fast det är massa stavfel”

”Jaha, har ni gått samhäll, estet, det är riktigt svårt att få jobb efter”

 

Okej några frågor från mig nu! Har ni utbildat dem som jobbar på arbetsförmedlingen att säga alla dem här sakerna?? Rasistiska påhopp? Om jag har en tatuering är jag körd då? Tror ni på allvar att vi spelar spel på natten som 15 åriga pojkar gör??? Okej om det är svårt att få jobb inom arbetsförmedlingen vad gör jag där då?? Och angående stavfel på ett cv och visa det för min mamma, ni vet ingenting om min mamma och jag kan stava, jag är väl inte fem år gammal??????? Vad vet han om det är svårt att få jobb när man gått samhäll eller estet? Hela hans attityd under mötet va kränkande.

 

Jag kom till arbetsförmedlingen för att få STÖD, och trodde man kunde känna sig TRYGG hos er, men det enda jag fick va SKIT kastad på mig. Jag tackar för denna uppvakning och vet nu att jag är värdelös som många andra säkert tycker också. Om du är en bra chef så tar du ett snack med -----, för jag ser inte fram emot nästa möte, jag är nästan Rädd.

 

Med vänlig hälsning R.


Tankar!

Har så otroligt mkt tankar kring allt just nu. Hormonerna tar död på mig, jag är så deppig just nu, så ledsen, det är inge roligt längre. Speciellt inte när såna här tankar kommer upp.. Står allting verkligen rätt till?

Städning...

Just nu försöker jag ta mig kraft till att städa...... Går ej så bra tyvärr :( Jag har ingen ork och känner mig deprimerad just nu, som om jag ska börja gråta närsomhelst......

Vecka 10!

Känns ganska konstigt att man precis gått in i vecka 10 :P Kändes som om man nyss var i vecka 5 :P Tiden gick långsamt först, men det börjar gå fortare nu tkr jag :) Vill ha vecka 17, då får vi ÄNTLIGEN se vårat lilla barn :) Just nu mår jag illa, så ska prova äta nåt kanske det blir bättre, sen kanske vi ska göra nåt.. Vet inte vad.. Måste till willys iaf..

Älskar Björn <3

Beeebiis!

Vecka 10

Fostret: Nu är embryoperioden över. Moderkakan gör sig redo att ta över näringstillförseln. Det tar dock ett par veckor för moderkakan att mogna innan den kan överta gulkroppens funktion. Fingrar och tår är helt åtskilda och smaklökarna börjar bildas. Nu kan man skymta början till alla 20 mjölktänderna. Äggstockarna eller testiklarna är utvecklade. Rörelserna är kraftigare och fostret börjar kunna ändra läge i livmodern. Den lilla svansen har försvunnit och huvudet får alltmer mänskliga drag. Fostret har ett ansikte med spädbarns-profil. Hög rundad panna, liten uppnäsa och en mer markerad haka.

Åååh! Och nu är det bara två veckor kvar tills nästa besök hos barnmorskan :) Då blir det en massa prover på mig :P Sen efter det är det 5 veckor kvar tills vårat första ultraljud :D:D Ååh va jag längtar!!

Älskar min Björn, han är så underbar och stöttar mig, jag är så glad att jag har dig <3 Och att han orkar stå ut med mig :P ÄLSKAR DIG <3


Chips!

Med dip, finns det något godare? Neeee ;) Ska se film med Baby nu och äta chirre med dip muuums! Går in i vecka 10 imorgon :):D

Onsdag!

Tjabba tjena hallå ;P Idag har vi firat pappa, gjorde en jäättegod tårta ;) Im the best! Sen har vi käkat från pizzeria, jag åt salaaad ;) Mums! Snart är det efterlängtade livet på bb, längtar <3 Halvtimme kvar :) Imorgon ska man till äckel arbetsförmedlingen, sen ska jag och älsklingen va hundvakt imorgon tills fredag :P Mysigt..

Nej är trött på vissa människor, en person är äcklig, en svarar inte på sms på en fråga för hon vet att hon har ljugit för mig.

Idag!

Har jag mått jättejätte illa hela dagen :( Knappt kunnat äta något :( Mamma som hade bakat paj, så kunde jag knappt äta för började må illa =/ Snyft!

Jaja. Nu mår jag bättre så ska passa på att käka, typ daim, hahaha ;) Har slutat med cola för gillar det inte längre, what liksom:O ?!?!????

Hehe. Livmodern växer och växer, spec idag:P Haft växtvärk hela dagen :P Mysigt ;)

Överlycklig!

Vill iaf berätta att jag är världens lyckligaste tjej :) Nej visst jag har inget jobb, men det där kommer sen, men jag har däremot världens underbaraste pojkvän som jag snart ska ha ett barn med och som jag ska gifta mig med senare i framtiden. Allt är helt underbart, vi har en trea som är jättefin tillsammans och snart är vi en hel familj :P Känns overkligt men underbart. Älskar dig Björn Robert Edman, nu och för alltid <3

illamående!

Jaaaadå, illamående hela dagen idag, men nu mår jag faktiskt helt okej så tänker äta CHIPS MED DIP FÖR DET FÖRTJÄNAR JAG!!!!!!!!!!!!!! Herregud vilket humör jag haft idag...... Imorgon ska vi träffa Dalis son lilla noah, 1 och ett halvt år gammal :) Annars då? Jo tårta på onsdag, pappa fyller :)

Nej.. Orka er nu. Hejdå!

Jag blir äcklad!

Av vissa människor, så då tänker jag inte ha dem människorna i mitt liv, thats it :)

Har väldiga humörssvängningar idag, som ni kanske märker.. Idag finns inget att göra, gud va tråkigt. Men snart kommer älsklingen hem iaf, som tur är. Älskar dig Björn <3


Idag!

Idag har jag mått illa ett tag, kanske halva dagen till och från.. Så sov en stund mitt på dagen, mår lite smått illa nu med så ska lägga mig strax, skönt att få sova ut imorgon :) Fast har börjat vakna tio varje dag för att jag är så hungrig att jag mår illa och måste tyyyvärr gå upp för att äta då :( Fast jag är så trött :(


9 veckor!

Gick in i nionde veckan idag :) Det vill säga in i början på tredje månaden, men magen ser ut som femte som sagt.. Haha ;P Mått illa idag.. Inte kunnat äta så jättemkt vilket va synd eftersom vi fira David i odensvi och åt grillat och tårta :P Ikväll blir det bara en liten pajbit till mat, sen chips :P Muuums! ;) Tiden går bra långsamt nu.. Vill ha vecka 17, då vi äntligen får gå på ultraljud och se vilket kön det är!! Om jag vill veta innan födseln, inte bestämt mig än...

Jag drömde världens konstigaste dröm inatt, drömde att jag födde i typ femte månaden :O Och i badkaret hemma, helt ensam. Det blev en pojke iaf :P Kanske, kanske inte? 50 procent chans haha xD

Imorgon ska jag träffa Ramona, det ska bli kul, inte träffats på jadu, kan det va ett halvår redan??

Sen i veckan, ska jag sola med, om det blir soligt :) Kanske träffa Johanna och sedan Steffie nå mer i veckan?? Eller vad säger du Steffie? :P

Nej gå och pussa på min karl nu :)

My Baby!

Vill bara tala om att jag har pratat med min barnmorska om just cola.. Och det är lugnt att dricka cola, t.o.m varje dag, bara man dricker i måttliga mängder. Man kan äta och dricka allt, i måttliga mängder, förutom vissa fisksorter! Jag är oootroligt rädd om det här barnet, frågar folk om allt innan jag gör något som tex fråga mamma idag om man kunde spela långgolf när man är gravid.. Är så rädd om mitt och Björns barn och skulle ALDRIG utsätta barnet för några risker. Man ska försöka leva som vanligt säger barnmorskan och äta nyttigt och gå promenader för ens EGEN skull också. Jag veeet vad jag inte ska dricka, det är alkohol, inte röka, det sluta jag med för ett halvår sen, äter folsyra varje dag och försöker leva som vanligt men försiktigt. Jag vet allt själv nu så behöver inga "tips"..

Menmen, låt oss prata om annat också! Flicka eller pojke? Vad tror ni?? Jag har faktiskt iiingen aning, ena stunden tror jag flicka sen tror jag pojke :P Haha. Och vet inte om man ska kolla vid ultraljudet, kanske, kanske inte?
Så vad tror ni det är för kön? :P

Vill också bara tillägga att cola är rena medicinen för illamåendet :P Och man kan dricka upp till två och en halv liter per dag utan att skada barnet, så liiite koffein är det i cola, däremot kan man bara dricka tre koppar kaffe om dagen , men dricker aldrig kaffe.

Jaja.. Hämta syrran nu, sen vila framför tv:n, imorgon ska vi fira david i odensvi med grillat och tårta :) 

Puss på er!

Barnet!

Barnet växer hehe. Den är stor som en jordgubbe nu, alltså en liiiiten liiiiten :P Illamåendet börjar försvinna och jag börjar bli sugen på allt möjligt, speciellt saltlakrits :P På lördag går jag in i vecka 9. Så snaaart dags att gå till barnmorskan igen och ta massa prover :) Får inte ta ultraljud fören vecka 17 :( Menmen.

Såg livet på bb igår... Klart man blir liiite rädd.... Hehe.. Men.. ja.. Jag LÄNGTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Björn också :P Och mamma (mormor) ;) Är lika glad :D Nej jag tror jag MÅSTE åka till OK och köpa cola och lakrits nu :( Eller orkar jag??? Har varit så trött på senaste tiden.. Vi vet ju varför :P

Symtom:
Illamående hela vecka 7, kunde inte ens gå upp ur sängen...
Trött trött tröööööööött, kan sova hela tiden typ :P
Ömma bröst som växer :P
Så svullen över magen att jag ser ut att va gravid i typ FEMTE månaden fast jag bara är snart i tredje :P
Och dessa underbara humörssvägningar, vilken underbar kille jag har som står ut med mig :P

Ja de va väl dem värsta... :P Nej nu orkar jag inte skriva mer. Skriver nog mer imorgon :) Ciao!

Ps: Beräknad födsel är 26 februari :)

Idag!

Idag har varit en bra dag, för har inte mått så illa :) Har faktiskt haft matlust :P Och tiden går faktiskt ganska fort nu. Fast tyckte det gick långsamt i början :P ..

Nu ska jag mysa med älsklingen min, sen sova. Älskar dig Björn <3

Bacon

chips, mmmmmm

Vad i ...........

Snälla rara jävla idioter man kan väl för faaan inte döpa en unge till busshållplats nummer 16?????????????????
De blev tydligen ett godkänt namn i ett annat land. Dumma jävla helvetes människor det finns. :S:S:S:S:S:S:S

Hungrig!

Sen illamående. Sen hungrig igen. Irriterad :@

RSS 2.0