Fredag!

Förmiddagen så städade jag & Isabell lägenheten. På eftermiddagen så shoppa jag & mamma lite, jag köpte två nya tröjor till lillfisen och mamma köpte ett par glittriga leggings till isabell :) Nu kom jag nyss hem från jobbet, underbara hemtjänsten ♥ Och tar mig ett glas pepsi max! Imorgon ska jag mysa o busa med stumpan hela dagen o även träffa ramona :D Ha en underbar fredagskväll alla :) Det ska jag ha :) 

En helt vanlig torsdag!

Idag så har jag & isabell myst hela förmiddagen, när björn kom hem från jobbet drog vi ut till odensvi för mat o bakning. Vid 17 ungefär åkte vi en snabbis till willys sen hem för att laga mat. Blev pasta med laxsås. Det va gott! Nu sover isabell så jag dricker lite glögg och läser boken "varför gråter inte emma" & tårarna sprutar :( Imorgon ska jag shoppa med min älskade mamma ♥ 
Nej lite mer glögg sen sova :)
 

viktiga människor

Dem som ställt upp i vått & torrt. Som betyder mest.
Jag har världens bästa mamma
Jag har världens bästa dotter
Jag har världens bästa kille
Jag har världens bästa bror
Jag har världens bästa styvpappa
Jag har världens bästa mormor. 
Ni alla har en speciell plats i mitt hjärta. Och aragon med såklart. Älskar er!!!
 

godmorgon

Idag valde isabell att sova till 07.30, det tackar vi för! Idag händer inte så mkt förutom att städa lite och kanske lämna in cykeln på lagning. Imorgon blir kul, för då ska vi till odensvi för lunch och pepparkaksbakning :) på fredag ska jag o mamma lolla kläder ♥ nej dricka kaffe nu och mysa med min dotter! ♥

Bra dag

Idag bestämde jag & Isabell att vi inte ville ut i regnet till dagis så vi stanna inne och myste! Senare när björn kom hem så åkte vi till v-ås  och till ikea. Köpte en stekpanna :) Och åt korv med bröd, isabell hade roligt iaf :) Nu sover stumpan och vi ska se walking dead. Bra tisdag! Hej hopp :) 

Jag pallar inte plugga 4 1/2 år för att sedan ha en skitlön med skulder upp över öronen. Jag vill ha ett fast jobb så vi kan skaffa bebis nr 2 o hus:) hemtjänsten trivs jag jättebra med, om man ändå kunde då fast tjänst där! Nej sova nu, aptrött! Godnatt! 

söndag

Idag har jag jobbat några timmar sen julpyntat lite. Skulle pluggat matte men annat kom emellan.... Vissa människor som lägger sig i ALLT man gör kan dra åt *********. Sluta lägg er i !!!!!!!!

Godkväll!

Idag fick jag sovmorgon. Väldigt skönt! Efter jag vaknat tog jag mig en dusch sen åkte vi till svärföräldrarna för lunch och tvätta även bilen :) Vi kom hem kl 15 & lillsnuttan somna direk stackars tröttmössa ♥ Sen kom mamma och jag & björn drog på bio, twilight var så bra!! Snart dags att sova för jobbar 07.30 - 10.30 imorgon, lite jobbigt att gå upp 06 för bara tre timmars jobb men såklart man ställer upp för världens bästa grupp ♥ Tack mamma för du va barnvakt. Du är bäst. Vi älskar dig ♥ Och till alla andra, sköt om er därute ♥ 

Until the day I die

Ska jag älska & vårda mina nära & kära. Jag ska bry mig & ställa upp för min familj. Jag ska kämpa och slåss för det som är rätt. Jag ska känna glädje & sorg med er. Det här är mitt liv & jag väljer att vara lycklig. Lev ditt liv som du vill leva. ♥ 

Måndag

Idag har jag jobbat lite först,  07.30-10.30. Sen pluggade jag matte, har prov nr 5 av 6 imorgon :) Nationella provet är den 11 dec! Hoppas verkligen de kommer gå bra så jag kan fortsätta med matte b i vår plus svenska b, engelska b och samhäll :) Sen jag börja äta premalex så har jag varit så lycklig! Trodde aldrig jag skulle få må såhär bra igen :) Nu njuter jag av livet :) nej försöka plugga  matte nu. Sedan blir de film. God kväll alla godingar där ute! 
 

God morgon!

Inatt vakna isabell en gång bara av en marddröm, sen ville hon upp kl 07.30 så de va ju helt okej :) Jag har nu ätit premalex i 3 dagar och enda biverkningarna jag fått är trötthet o lite ont i lederna. Något jag kan leva med för mitt humör är helt underbart. Jag har fått tillbaka mitt liv. Glada gulliga Rebecca är tillbaka :) Nu göra lite kaffe sen plugga matte hela dagen. Ha en underbar söndag alla där ute :)

Lördag

Hallå hallå! Här har jag inte skrivit på väldigt länge så kände att det kanske var dags igen. Jag har nu börjat med premalex mot mina pms besvär och jag känner mig faktiskt lugnare och gladare :) Inga speciella biverkningar än :) Hoppas dem håller sig borta :) Nej försöka lägga isabell för en middagstupplur så jag kan plugga lite. Skriver nog mer sen. Ciao! 

RSS 2.0