Bloggtorka!

Ursäkta att jag ej skrivit på ett tag;P men vart upptagen med att skola in dottern och de gick väldigt bra :) sen har hon och vi blivit sjuka, så haft fullt upp! Jag känner mig lite bättre idag som tur är! Och dottern verkar piggare :) Björn har feber :( imorgon ska jag till ögonläkaren .. Och sen på onsdag börjar jag på lasarettet:) avd 2 ons och tors sen avd 1 fredag:) ska bli jätteroligt!! Får se till att va helt frisk tills dess! Isabell får nog va hemma imorgon så Björn får ta vab! Hoppas man får jobba mkt i maj:) sen jun,juli och aug får jag schema så de blir bra :) och i höst får jag gå som timis! Skitbra ju!! Nej ta en efterlängtad dusch nu, dottern sover så:) ha en UNDERBAR VÅRDAG;D


God morgon!

Inatt sov Isabell 19-07, kanonbra! Igår träffa vi ramona, de va riktigt kul :D och så ska vi förhoppningsvis festa nu på lördag:D det ska bli jättekul! Kommer sakna min Björn men det är bara bra att sakna varann:) Imorgon är det dags, inskolning på dagis! Oj så fort tiden har gått herregud!! Min lilla bebis!! Idag ska jag städa lite sen senare kommer Björns familj på fika, jag baka en kladdkaka, de blir bra :) nej dricka lite kaffe sen städa i köket xD kram på er!


Lchf

När en kvinna som är 30 år gammal som ej är tjock och tränar och ej har stroke i sin släkt kommer in med en stroke som äter lchf då börjar man tänka... Hm?


God morgon!

Idag vakna lilltösen halv åtta:) perfekt! Vi har nyss käkat frukost och jag har gjort iordning henne. Behöver ta en dusch själv men de får göras snart xD snart göra kaffe såklart, de måste ju drickas varje morgon ;) ska snart skjutsa Lennart sen äta lunch och sen träffa ramona:D kul:) tänkte testa baka lchf bröd sen också men vet ej vilket recept jag ska ta.. Någon som har bra recept på de?


Okej dag:)

Trots regn så har de vart okej idag! Vart inne och myst med dottern. När den stora älsklingen kom hem så åkte jag och handla lite på Willys, baka sedan kladdkaka. Och gjorde paj! Sen fick man regnkläder av snälla Emmy och hennes Karl :) tack!! Nu har Isabell två par regnjackor och två par regnbyxor och ett par gummi stövlar :) plus två par gympa skor :) bra bra! Imorgon ska jag träffa Ramona:D ska bjuda henne på kladdkaka med grädde och ett glas pepsi Max ;);) söndag bjuda svärfamiljen på fika och sen på måndag börjar inskolning på dagiset! Pirrigt men ska bli skoj att få börja jobba :) men kommer längta efter min lilla tjej hela tiden :P nej sova nu då :) god natt!


Mums!

GRYMT god lchf tacopaj!!! Den va grym! Snart ska lillan sova sen ska vi se film med lite kladdkaka och grädde :)


Mmmmm

Jag har bakat lchf kladdkaka och den va grymt god!! Nu gör jag lchf tacopaj:) mums!!


tjoho!

Men kul v'der?? Och datorn verkar inte vilja skriva vissa bokst'ver...... suck.. idag har bj;rn min iphone s[ alla vet om ni fattar vad jag skriver.. bara va inomhus idag d[....kul.. aja .. ikv'll ska jag g;ra tacopaj och sallad mums. sen imorgon tr'ffa amona och p[ s;ndag bjuda sv'rf;r'ldrar p[ kladdkaka med gr'dde.. men kul inl'gg detta blev.......... nej duscha nu. hejd[

Yes!

Isabell somna nu!! Helt underbart :) idag har jag både städa, tvättat och handlat mat:) och lagat mat såklart ;) det blev grillkryddad fläskkarre med smörstekt vitkål och tzatsiki :) det var riktigt gott! Snart blir det film och grönsaker med dip:) hejsvejs!


Oj

Förra inlägget blev bilderna konstigt upplagt! Men ja, ni ser, rosa trosor förut och lila nu xD


Lite naket xD

Dem två första bilderna är för ett par/ tre veckor sen och 5 kg tyngre. Dem andra två är idag! Jag tkr iaf att de är lite skillnad och börjar känna mig ganska nöjd faktiskt :)


God morgon!

Härliga torsdag! Björn är ledig och alla är på bra humör :) ligger och drar mig i sängen Medans Björn ger dottern frukost :) men känner hur magen börjar kurra, så hungrig! Gå upp och ta mig en bit frukost kanske xD idag ska jag städa lite och tvätta på förmiddagen! Sen senare gå promenad och även handla på Willys :) annars har vi nog inget annat planerat :) ha en solig torsdag alla :D


Mums!!

Mhmm!


Men ja!

Isabell somna strax efter halv åtta!! Helt underbart, vi får käka vår middag ifred tillsammans som vi ej fått göra på jättelänge :D middagen blir fläskfilé i ugn med beasås och till det en fräsch sallad och zucchini pasta :) bild kommer sen om jag kommer ihåg att ta kort ;) imorgon är Björn ledig :) jag tänkte städa lite och även tvätta en Maskin kläder :) sen dra ner på stan för tror de va nåt på torget då xD typ dans eller nåt ;P kul för Isabell! Kanske gå lång promenad också:) ikväll ska vi se sherlock Holmes nya film!! Äntligen!! Till de antagligen lite grönsaker och dip:) nej kolla till maten nu:) ha en underbar LILLlördags kväll nu då;)


Sådärja!

Över en timmes promenad avklarad :) det var väldigt trevligt att få prata av sig med Steffie, tack <3 har inte gått såhär långt på väldigt länge xD tack för den :) nu tror jag nästan att Isabell somna så jag passar på att vila innan köket ska städas! Och gå ut med sopor! Snart kommer baby hem, då ska jag till optikern så får vi se va som är fel med ögat ...


God morgon!

Idag sov Isabell till 08.30, alltid lika skönt :) har precis ätit frukost och ska snart duscha! Idag ska vi träffa Steffie :) kul kul:) sen optikern kl 15, sen kommer Emmy förhoppningsvis förbi med regn byxorna så har jag allt som behövs, känns himla skönt :) imorgon ska jag nog ringa avd 2, säga att jag kan börja den 1 maj:) kul:D nej se tv nu! Ha en bra dag alla ;D


Suck

HÄR är bilden på middagen!!


Mmm

Bilden på Isabell i förra inlägget va när hon åt ost smörgås, intressant va ;) här är en bild på middagen!


Möh

Inhandlat skor idag och regnjacka till Isabell:) och nu käkar vi god mat, lchf hamburgare med salladsblad och hemmagjord dressing och aubergine :) gott! DH ikväll woho! Får se om jag hinner en PW snart innan :)


Godmiddag!

Usch vad dåligt humör jag har vart på sen jag vakna, stackars Isabell som fått stå ut med mig :( men är bättre nu :) Isabell fick mig på bra humör igen <3 sen i torsdags så har det liksom blixtrat i kanten av vänstra ögat plus de har blivit grumligt och ser prickar :( så har fått tid hos optikern kl 15 imorgon så får vi se vad det är för något :/ har precis dem symtomen som när näthinnan ska lossna!! Läskigt :/ hoppas då att inte hinnan hunnit lossna för då måste man operera :( annars räcker det med laser! Men men vi får se va de är.. Något som inte stämmer iaf, de vet jag.. :/ idag ska vi till Västerås! Provköra en bil och jag tänkte kolla på regn jacka åt Isabell plus inneskor till mig själv nu när man ska börja jobba :) kul kul :) ikväll blir det hemmagjorda lchf hamburgare med hemmagjord dressing och sallad :) gott gott! Isabell sover middag nu så ska fixa iordning mig så man har de gjort! Ha en bra dag alla:) kramar!


Mums!

Kvällens middag: lchf plättar med kokossmak med hallon och grädde! Mmmmhm!


Hm

Sen jag sluta med denna rengöring för ansiktet som alla sa va såååå bra och bara tvättat ansiktet en gång per dag med VANLIG handtvål??? Så har finnarna försvunnit?!?!!!!?? Förstår inte xD


Lunch!

Består av zucchini pasta och tonfisksås! Mums!! Försöka få Isabell att sova middag snart så man kan duscha och va klar tills Björn kommer hem för vill till ö&b då :) köpa gummistövlar till Isabell :) på skoaffären bredvid alltså :P en liten fråga, vad anser ni om dem stoooora stygga vargarna ?;);)


Godmorgon!

Isabell vakna 09 idag!!!! Somna visserligen 20.40 igår men ändå :D skönt! Sitter här och käkar paprika med äggröra och te med grädde :) gott! Eftersom ingen vill komma på fika i eftermiddag så åker vi till ö&b istället ;) nej kolla greys nu! PÖSS!


?

Ingen som vill komma på fika imorgon?:P ska baka kladdkakamuffins med grädde och hallon uppepå:)


Mm:)

Det var mkt trevligt med att fika med Hannah och hennes Karl:) trevligt att få prata av sig xD efter att dem hade åkt så tog jag och min familj en PW på 45 min! Pluspoäng till oss :) sen när vi kom hem så handla jag lite på Willys och sen laga jag fetaostbiffar med tzatsiki och en sallad med fetaost ;) gött! Nu avnjuter jag ett glas pepsi Max hehe .. Tösen va övertrött så mkt skrik men hon somna nyss iaf :) kanske se en film nu sen sova! Imorgon ska jag nog tvätta och sen över till Emmy:) ha de bra alla :D PÖSS!


Mys mys!

Snart kommer besöket och fikar:) lite kaffe & chokladbollar:) enkelt men gott ;) Björn ska hämta hem sin cykel som vi hoppas står kvar .. Så jag får börja cykla Varje dag som motion:) nej nu kom besöket! Hej hopp!


Söndag!

God morgon! Idag har jag fått min sovmorgon, de va skönt:) ligger & drar mig i sängen men borde gå upp, har lite att göra :P ska äta lite frukost och sedan baka kladdkaka, dammsuga lite i köket för de är så smuligt där från igår :P sen gå en pw förhoppningsvis eller så gör jag det ikväll:) måste inhandla lite ägg osv på Willys också:) kanske mjöl också för att kunna baka:O idag kommer Hannah & Tobbe på fika! Trevligt trevligt :) nej magen säger frukost! Så måste nog gå upp nu :) blir soligt idag ser jag, woho! Pössohej!


Endast blogg!

Lägger ner fb nu ett tag! Jag spenderar alldeles för mkt tid på fb och de är dags att lägga ner det och leva varje dag som de borde levas! Med min familj och inte med min fb... Kommer skriva lite här bara :) så ni vet att jag lever ;) nä sova nu :) imorgon är det städa lite, baka, gå promenad och sedan få besök som gäller! Godnatt:)


Lördag:D

Inatt sov tösen 19-08!!! Helt underbart :) känner mig utvilad & nöjd :) Idag ska jag & Björn till Örebro och se titanic:D ska bli jätteroligt:) Blev god frukost idag, bacon och äggröra i paprika plus kaffe med grädde såklart :) Nej om man skulle ta sig en dusch snart, väcka mannen också så man inte behöver stressa, bion börjar 15:P ha en underbar lördag allihop:)


Finnar!!

Visst någon finne då och då men de ploppar upp massvis nu för tiden!! Mest runt hakan , hela jävla hakan. Orkar inte ha finnar längre :S jag har testat alla möjliga hemmakurer, maskar, scrub och dyra som billiga ansiktsrengöringar!! Ingenting funkar!!! Nu tänker jag köra en vanlig parfymfri tvål och en enkel dag kräm och en enkel natt kräm sen köpa basiron, för antingen är det inflammation i huden eller så är det hormoner! Funkar inte basiron så ringer jag läkaren så får hon ge mig medicin. För dessa finnar kommer nog från insidan. Plus jag måste sluta STRESSA!! De är nog en av orsakerna varför jag får finnar :/ nej ska sova nu & drömma om ett finnfritt ansiktet mmmmhm! Imorgon är de bio, titanic i 3D, jag längtar! God natt!


Mmm!

Hunnit med ganska mkt idag:) vart till dagiset där Isabell ska gå, helt underbar personal, jag känner mig nöjd :) Isabell verkade trivas och blev arg när vi skulle gå;) går nog bra med inskolningen :) sen handla vi lite mat på Willys, åkte hem så städa jag köket, badade Isabell, laga iordning tacos och gjorde kokostopparna och mata Isabell, sen tvätta en maskin och hängde tvätten :) och körde igång diskmaskinen :) nu är jag helt slut! Snart får Isabell välling sen när hon sove ska jag bara slappa. Skönt! Imorgon blir det egendag med min älskling (stora älsklingen) och bio :D hej hopp!


Fredag!

Den 13.de :P haha jaja xD ligger & drar mig i sängen, fick sovmorgon idag och de va riktigt skönt :) ska väl gå upp snart och koka ägg, sätta på kaffet och ta en dusch :) idag ska vi hälsa på Isabells dagis , de blir kul :) snart dags att skola in henne, kommer bli lite jobbigt :/ men skönt att få börja jobba och tjäna pengar :) kommer bli kul att jobba på avd 2 :D nej hungrig! Gå upp nu:) hejsvejs!


Sol!

YES! Solen tittar fram! Blir absolut en promenad idag :) sen hade jag tänkt städa toan kliniskt rent, även i köket, alla luckor och skafferiet osv. Dammsuga, damma ordentligt och torka alla golv:) hoppas Isabell är snäll idag så man kan göra allt:) måste även en sväng till affären :) bara idag kvar sen är Björn ledig fre lör och sön!! Fredag ska vi till dagis på besök och lördag kväll kanske bio? Sen söndag till Hannah & Tobbe och fika :) bra helg! Nästa vecka jobbar Björn 9-14 så skönt att han kommer hem tidigt och inte 22 på kvällen som denna vecka :/ nej om man skulle fixa lite kaffe så man får energi till att börja städa:) börjar nog med badrummet! Hejohopp!


Onsdag!

Regn och åter regn! Blir vara inne hela dagen idag också:( svårast att försöka låta bli massa gott när man bara sitter inomhus :( man blir uttråkad och då äter man :/ finns både äppelpaj och glass .... Har än så länge lyckats låta bli:) Isabell sover ÄNTLIGEN! Hon har vart trött i 2 timmar men lyckades få henne att somna nu, tror jag iaf , de är tyst i hennes rum iaf :P jag ska väl se tv nu sen kanske ta en dusch, tidig lunch också så får man äta ifred.. Lime kyckling med blomkålsmos! Städa lite idag och städa lite imorgon plus tvätta. Snälla låt denna dag och imorgon gå jättefort :( jävla regn!


2 inlägg?

Ja det får bli 2 inlägg idag! Sitter här och har värsta problemet, kan inte hålla ögonen öppna och jag måste ju se DH !!! Nä där ljög jag om att de va ett problem. Problem är i andra länder där de ej finns tillräckligt med mat eller sjukvård. Där de finns människor som skulle göra vad som helst för att ha de så bra som mig. Vi i Sverige är bra bortskämda ..

Iaf. Vill äta äta äta. Svårt dem första dagarna med lchf, sockersuget är ENORMT! Har en äppelpaj här hemma, snacka om att pina sig själv :/ står emot, än så länge .........
12 min kvar till DH. Har inget att snaska till de :( nej de e inte synd om mig. Aja Godnatt eller nej sen Godnatt men ja iaf. Whatever haha hejdå:)


Tisdag!

Regn regn och åter regn... Så kommer det se ut hela veckan, och jag har ingen bil, kul att sitta inomhus hela veckan utan att kunna ta sig någonstans och ha en unge som blir rastlös... Ofta man vill gå ut i regnet? Nä! Vad ska man hitta på :/ mamma kommer iaf över idag och fikar.. Jag har dammsugit, då är de illa, att man är så uttråkad att man städar?!? Jaja, käka lunch jag & tösen snart då.. Jag äter kött och sås hon får spaghetti och köttfärssås! Sen hoppas jag hon sover en stund, så man kan duscha och vila! Ska baka äppelpaj tills mamma kommer vid 14.. Och imorgon då? Funderar på att städa toan riktigt ordentligt, och skafferiet i köket.. Det är de man får göra dessa dagar, städa städa och underhålla bebis... Försöka träna om energin vill komma till mig xD på fredag är Björn ledig iaf så tänkte om man skulle ta en tripp hela familjen till Västerås och handla skor. Både jag och Björn behöver nya vårskor:) som sagt så har jag börjat med lchf igen. Därför jag är så trött, plus regnet, usch va trött man blir av sånt här väder, lust att sova hela veckan tills solen tittar fram xD men träning och lchf står på schemat dem kommande månaderna. Men kör mest lchf just för mådde så bra i magen av den kosten så det är värt de :) nej. Blev ett långt inlägg nu :P äta lunch nu sen baka pajen! Ha en riktigt REGNING tisdag mmm! Pöss!


Påsk!

Idag var vi hem till Björns föräldrar och åt lite påskmat! Jag fick i mig lite :) och Isabell åt som bara den haha. Smaska på ordentligt, har en sån duktig dotter som äter så bra :) ikväll har vi ätit jordgubbar! Jag har snart gått ner 4 kg denna vecka , inget ont som för nå gott med sig right;) baka nyss påsktårtan, Odensvi imorgon för påsklunch och tårta, jag kan nog ej äta av den :( men men :) på söndag blir de påskfrukost i kyrkan :) blir kul för Isabell! Nej kanske sova snart då:) glad påsk på er allihopa :D


Lata dagar!

Japp man har ju varit sjuk så, magsjuka fre till mån, känner mig bättre idag iaf :) det som veckan erbjuder är
Imorgon: inget spec..
Torsdag: jag och Björn ska ha lite egen tid, köpa skor kanske.
Fred: inget spec. Lör: äta hos mamma och sön: kyrkan.. Måndag: handla mat eller är det röd dag då???
Nej ska försöka sova nu iaf:) helt slut, fast de enda jag gjort är typ sovit heeeela helgen :P Godnatt :)


Jahapp!

Så sitter man här igen då.. Sprungit på toan 1000000 ggr.. Kan inte ens dricka en klunk vatten, får inte behålla nåt. De räckte inte med Spya i fredags utan måste va the other way idag också? Är så trött :( har inget att göra när man sitter på toan och har svinigt ont förutom mobilen... TUR att Björn jobbar 15-20 imorgon så han tar Isabell inatt/imorrnbitti, hade aldrig orkat annars.. Jag menar klockan är snart 01.30:/ jag vill bara att detta ska sluta nu så jag får sova:(


RSS 2.0