Run run run!!

Att dra på sig sina löparskor och sätta igång grym musik i öronen och ge sig ut i skogen och låta benen springa av sig, vilken känsla!! Jag får bättre och bättre kondition, orkar mer och mer för varje gång! 
 
Alla tankar och oro är som bortblåsta när jag är där ute i skogen och springer. Det är MIN stund, mitt sätt att rensa! Lovely! 
 

Nej trött som ett as nu så blir en tidig kväll ikväll! Jobb imorgon med några timmar, Godnatt:) 

God kväll!

Söndag kväll & imorgon är det jobb som gäller! 07:30-12 :) Sitter här och avnjuter en kopp ingefära the Innan läggdags!
 

Nu har det gått halva tiden av FF, och jag tkr att allt flyter på finfint! Jag som verkligen hatade att springa förut kan nu knappt bärga mig förens jag får komma ut i skogen igen och sträcka på benen! Midjan blir smalare, konditionen blir bättre och muskler börjar synas! Känner mig hälsosam och stark!! 
 
Nej nu får den där jäkla tvättmaskinen bli klar någon gång så jag kan hänga tvätten och sova! 
Godnatt:)

Godmorgon!

Har precis lämnat lillan på dagis och dricker mitt kaffe just nu! Ska strax handla mat sen blir det att sitta och söka massa jobb. Hoppas på de bästa. Håller kosten men träningen får vila! Hoppas på att kunna ge mig ut i skogen på lördag igen! 
Ha en bra dag! 

Fasen!

Jahapp, då har man fått ont i halsen =( Då kan jag ju inte träna :( :'( Aja, fortsätta äta nyttigt och dricka massor med The! 
Idag gick jag upp till chefen på avd 1 och pratade om tjänsten där dem söker undersköterskor för fast tjänst! Det va många sökande men jag håller tummarna på att få en av tjänsterna! Guld värt, hoppas hoppas!! 
 
Imorgon står det storhandling på schemat, fredag jobba några timmar i st Olov och lördag blir det höstmarknad och tivoli med hela familjen! Sen lördagsmys på kvällen! 
 
Nej usch min hals och huvud!! Ge damen mat nu. Hej hopp!

Dag nr 7!

En hel vecka har gått och det börjar bli kämpigt nu ! Igår var jag sugen på allt från pannkakor till korv med bröd till kladdkaka med grädde!!

Träningen är också rätt jobbig nu, jag som hatar att springa och de måste jag göra varje dag nu ;P Men konditionen lär ju bli bättre!
 
Men har jag klarat det såhär långt så ska jag tamefan klara tre veckor till! Efter denna månad är slut så tänker jag absolut fortsätta träna på det här viset men tänker ej äta precis såhär, fettsnålt osv. Och en dag i veckan (lördagar) får jag äta vad jag vill =) 
 

Man måste leva lite också! Nej, äta mellis snart sen träna! Heja mig för fan!!!

Dag nr 6!

God morgon! Då var dag nr 6 av FF här! Kunde inte låta bli att mäta mig och måttbandet visade - 5 cm Runt midjan!! Efter bara 6 dagar!! Ingen bantning, ingen hunger!! Bara hård träning och bra nyttig mat!! De ni;) träningen börjar bli liiiite småjobbig nu, igår fick jag verkligen kämpa men det är bara att bita ihop! 
Jag vet ju att det ger resultat så då får man ju motivation =) 
Livet känns lite jobbigt nu, händer lite tråkiga saker och på jobbfronten händer ingenting. Så det är bra att jag har FF att koncentrera mig på! 

Nej dags för morgonkaffet nu sedan hårdträningen, måste även inhandla mat idag, de e kul! Ha en solig dag alla!

Dag 5!

Ja det här flyter ju på ganska bra! Har dock fortfarande förjäklig träningsvärk, speciellt i vaderna men då känner man ju att man faktiskt har tränat hårt så det är positivt ;) Har redan förlorat 2 cm runt midjan, så det blir väldigt spännande att se resultaten om 25 dagar! Ett par jeans som jag ej kunde knäppa för nån vecka sen kunde jag helt plötsligt knäppa nu;) Jag kan inte fatta att de blir resultat så fort!! 

Dricker mitt kaffe just nu, ska snart till AF på möte sedan hem för träning igen! I helgen blir lite kämpigt med träning för jobbar delad tur, men man måste få de att funka helt enkelt :) ha en bra dag alla :) 

Dag nr 4!

Och det var ett rent h*lvete att ta sig ur sängen idag, fy vilken träningsvärk asså!! Men det är bara att köra på! Dricker mitt kaffe just nu, lämna lillan på dagis nyss och efter DH kör jag ännu ett hårt träningspass! Kommer bli jobbigt idag med tanke på träningsvärken:P 
Maten är väldigt bra enligt mig, man äter ofta, frukost-mellis-lunch-mellis-middag-kvällsmål. Man går aldrig hungrig, äter minimalt med fett, mindre kollisar och mer protein och grönsaker =) längtar tills den 1:a okt när det är dags att väga sig osv men den dagen känns långt bort! Men iaf, heja mig!

Fitnessfighten!

Japp, jag vann att få va med i FF i en hel månad, där man får kostschema och träningschema och tävlar om 21000 kr!! Sen gäller det att köra hårt, den med bäst resultat vinner! Nu är inte mitt mål att vinna dessa pengar utan målet är att få en bättre hälsa, kondition och sluta med allt skit jag stoppat i mig senaste månaderna.. Gå ner i vikt, mitt mål är ca 15 kg ner! De går ej på en månad men att vara med i FF är en bra kickstart och kosten och träningen känns verkligen toppen!! Så dag 3 är jag på just nu, har intagit min lättyoghurt och ska träna innan lunch! En timma om dagen tränar man, det är tufft men kul!! Har en förjäklig träningsvärk idag dock:P Aja, here we go!!

RSS 2.0