Mysigt!

Idag har varit en riktig slapp söndag.. Vi sov ganska länge (lr iaf jag sov länge haha), sen har vi haft lite ***** you know ;) Och duschat tillsammans. Åt mcdonalds idag också :) Chicken bits :P Ikväll ska vi tjocka oss har jag bestämt med godis, chips, cola och massa filmer :) Bara jag & älsklingen <3 Nu ska jag gå och pussa sönder min baby;) KYSSHEJ!

Lukas<3


Myyyskväll!

Ikväll ska jag och älsklingen åka och köpa kinamat, sen sätta på en bra film (kanske hyra en?) :P Och mysa hela kvällen ;) Jag har köpt cola och grönsaker och dip mums! Och idag kom även mina bh:ar assnygga :D Ciao!

Prioriterar!

I mitt liv just nu så kommer Björn & Familjen först. Så är det bara. Tyvärr. Respekterar inte folk det, kan dem dra!

Överraskningar

Till min älskling idag ;)

Torsdag!

Idaaaag så är det svenska B som gäller. Sen ska jag till banken och fixa nytt kort och internet bank (äntligen).. Lämna in klockan igen och skicka iväg ett paket :P Sen hem, plugga och vänta på att baby ska komma hem <3

50 Frågor Om Din Pojkvän!

Snodde denna från Lise :P Har så tråkigt nu när älsklingen är på jobbet så varför inte?


* Du är tillsammans med? - Björn Robert Edman
* Och varför det? - För han är helt underbar, det klicka direkt<3
* Har han fått något smeknamn av dig? - Älskling? :P
* När blev ni tillsammans? - 18/10-09
* Hur träffades ni? - Via Namir på B&S haha:P
* Kände ni varandra innan ni blev ihop? - Absolut!
* Hur gammal är han? - Snart 25 år
* Älskar du honom? -  Över allt annat på denna jord
* Har du slagit honom? - HAHAHAHA...... (A)
* Har du roligt med honom? - Varje dag :P
* Skulle du kunnna bo med honom? - Bor redan ihop så ja :P
* Beskriv honom med tre ord? - Världens snällaste, snygg & underbar <3
* Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - För alltid <3
* Får han dig att skratta? - haha ja :P
* Säg ETT ord hur du känner för honom? - Everything<3
* Vad för slags filmer ser ni på ihop? - Haha allaaa, filmnördarna här vettu ;)
* Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Varje dag
* Vad har han för ögonfärg? - Grönblåa<3
* Vad är det finaste du fått av honom? - En klocka från Gran canaria <3 
* Har ni samma humor? - Hehe njaaae
* Planerar ni framtiden ihop? - absolut!
* Skulle han bli en bra pappa? - Klart <3
* Vad gjorde ni senast ni träffades? - Sov ? :P Hahaha
* Vad gör han när han inte är med dig? - Jobbar.. Vi är ju med varandra 24/7 :)
* Är du svartsjuk ? - Aajoo   
* Har ni bråkat nångång? - Ett litet gräl kanske, bråkar inget :P
* Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? - Nejnejnej!!
* Skulle du kunna vara otrogen? - Aldrig!!!!!!!!!!!!!       
* Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 8 dagar, de va hemskt :(
* Vem håller i fjärrkontrollen? - Gissa? ;)
* Går ni ut ofta? - Inte ut på krogen, vi trivs hemma med varandra :)
* Har ni samma musiksmak? - Hehe jadå smörsångarna ;)
* Är han romantisk? - Om han anstränger sig:P         
* Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - Klart han gör, varje dag <3
* Har han någon fobi? - Ormar :P
* Gillar han sport? - Snowboard :)
* Är han en djurvän? - Kattmannen ;)
* Kan han sjunga? - Ja :)                   
* Spelar han nått instrument? - nej:P
* Kan han laga mat? - Om han vill, men älskar min mat ;)
* Är han envis? - ojoj... ja...         
* Tycker han om att resa? - Ja! Vi åker utomlands i sommar :)
* Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? - Tappa ett kort i tv:n hahahaha
* Vad är det sötaste han gjorde sist? - Imorse, väckte mig när han skulle till jobbet och pussa mig och sa att han älskar mig <3


nu!

Ska jag ta ett varmt och skönt bad ;) Och önska att älsklingen låg där med mig:( Sen blir det ännu mera plugg och tvätta kläder... jippi......

Idag!

Nu ska jag ut och röka. Sen ska jag plugga matte och samhäll. Sen ska jag tvätta från kl 17.. Tråk :P Sen kommer älsklingen hem. Då ska jag mysa ;) haha :P


....


Jaa

Tråkigt men sant, jag måste plugga matte.. hatar matte :( När älsklingen kommer hem ska jag tvinga honom att vi äter på mc ;);) MOHAHA!

In the ghetto

thats the song Im gonna sing yes!

Man vet aldrig

Vi får vänta och se! Är det meningen så är det de..

Vann

På en spelautomat igår och idag. igår satsa jag 200 och vann 700, idag satsa jag 100 och vann 500 :) Vann även igår på en trisslott, hundra kr ;)

Hehe

Det va min mamma och styvpappa här på fika och Björns föräldrar =)

Fika!

Idag kommer både björns föräldrar och mina. Vi ska bjuda dem på kaffe och hembakta semlor. :)

Idag har jag...

...bakat semlor och vunnit pengar:)


RELAAX!

Ikväll äre party med brudarna ;) Fuuun. Lr ja, iaf med Ramona :P Ska bli kul :) Snart ta ett bad och sen till "godisaffären" ;)

Mat

Nu ska jag göra bacon&broccoli gratäng!


Torsdag

Min lasagne är ju godast :D Blev perfekt när jag gjorde den igår, och finns massa kvar som vi ska äta idag snart när älsklingen kommer hem från jobbet. Sen 13.20 har jag svenska B, det blir kul :) Ikväll ska jag nog göra bacon&broccoli gratäng :) MUMS! :P Nu har jag slagit ett personligt rekord, förut va mitt längsta förhållande 2 månader drygt. Nu har jag och älsklingen varit tillsammans i över 3 månader :) Och fler ska det bli. Vill ha dig hela mitt liv älskling <3 Älskar dig <3

YES!

ÖB idag, sen storhandla på willys :) Och sen hämta mina skolböcker (äntligen).. Nej äta nu med Baby, potatisgratäng och rostbiff, mmm ;) Med coca cola såklart:O Haha :P Jag älskar dig Björn <3 CIAO!

Citat

"Vi ska unna oss att njuta av varje stund och öva oss i att leva medvetna om varje "nu" "

"Vi oroar oss för det som ska komma, genom att hålla på så tappar vi energin och förmågan att leva livet nu. Om vi inte kan va närvarande i det som sker just nu, missar vi själva livet"

"Livet är så sårbart och samtidigt så starkt och underbart. Det är mellan dessa poler vi ska forma våra liv, du är inte ensam, någon går vid din sida"

<3

Sur pojkvän

Nu ligger Björn och är sur på mig. Bara för att jag drygar med honom. suck.... jag kanske ska gå ut och gå, så han slipper mig :) För innerst inne är det verkligen det han villl :( Nu ringer hans mobil, han kan prata med den men inte med mig liksom. :( Han hatar mig värsta mkt:( Snart gråter jag :(

Nej nu ljög jag, han älskar mig :) och det är jag som låtsas va arg på honom men det vet han inte ;) Idag på psykiatrin var det smarta grejer som togs upp. Ska skriva ett citat senare ur en text. Heipa!

Min framtid

Den består av en person iaf, han heter Björn <3 Jag vill dela allt med dig, boende, barn, giftemål ;) Haha. Jag älskar dig Björn robert edman, med hela mitt hjärta och hela min själ <3

Nytt

Överkast och gardiner:)




Möh

Tre månader idag. Älskar dig Björn <3

Vampyr

ja

Geometri!

Ja jag har ju iaf gjort tre tal nu................. wow...

Världens tråkigaste söndag EVER! :(

Söndag!

Jaja, idag så är det en sån där städ dag ni vet... fast väntar tills älsklingen kommer hem så man kan hjälpas åt;) Har jag fått pengar imorgon blire jysk, nya gardiner och dukar :) Och sen öb, söpa sej en taavla till ;) Röka nu sen ta ett bad HEIPA!

Antichrist

se INTE den filmen!!

Varför?

Jag älskar dig


Cant feel it

I try so hard. :( Why wont they l.... me

Never ever again

Lördag!

Idag ska jag och älsklingen äta på mcdonalds :) Till lunch hehe.. :P Sen vet jag inte om det kanske blir bio ikväll :) Men innan det så ska jag laga middag, fläskfilé med hasselbakspotatis och tsatsikisås (tack hannah) hehe. Och sallad till mums! :P Funderar på om man kanske ska baka nåt också, en tårta? :P Nästa vecka blir det att baka semlor, någon som vill ha? ;) KYSSHEJ!

Love

Älskar dig <3


God kväll!

Ja, idag har jag varit hos pappa och fikat, sen varit med hannah, ramona och sofie till willys, fikat hos hannah och nu är jag hemma och väntar på baby ska komma hem för blev precis klar med maten :) Tacoköttfärs med ris, mums! Äta med honom, sen hem till pappa och hämta min klädbyrå för nu är det synd om mina kläder som ligger lite här och var på golvet ;) Ska även ta hit min säng snart. Imorgon ska baby åka snowboard... vet inte om jag vill med, får se vad som händer, stanna hemma och plugga annars? öhm...

Aaaanyway, ska väl titta tv nu, och vänta och vänta haha xD tråk :P Älskar dig Björn<3

Lata dagar!

Ja precis, vakna inte för så länge sen och ska käka varma mackor nu (har blivit en favorit på sista tiden), hehe.. Sen till pappa och fika, sen hem och försöka dammsuga och allt det där :P Vill bara säga att Björn är det absolut bästa som hänt i mitt liv och jag älskar dig . <3 KYSSHEJ!

Haha!

Den enda som vågade skriva en kommentar med sitt namn på mitt inlägg från igår va Jenny, henne hyllar vi! :) Haha! Jahapp, då har man idag varit i skolan, haft svenska B, åkt till odensvi, fikat och hämtat grejer. Hem, städat toaletten, rensat avloppet haha det behövdes ;) Lagat mat till mig själv, ätit, lagade ju även till älsklingen så han kan äta nu när han kommer hem om typ 2 min .. Och även till hans matlåda imorgon :) Sen diskade jag också, är jag inte underbar? ;) Imorgon tror jag att jag ska dammsuga och skura :) Och damma lite. Sen när jag får pengar ska jag köpa nya gardiner och dukar och fixa bort allt jul och även julgranen :P Vi ska även ta hit min säng, som är större än Björns :P Ska även fika hos pappa imorgon :) I helgen då? Ingen aning, jag tror nog det blir en sån där helmys helg med älsklingen, underbart <3 Nej nu kommer han nog snart, dags för att pussa sönder honom ;) :D HEIPA!

Igen!

Ja exakt, tänker skriva igen idag:) Har kommit hem nu, ska snart laga kött och hemmagjort potatismos mums! Även göra till älsklingens matlåda:) Snäll flickvän lr hur?;) Snart 3 månader tillsammans och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går:) Ska försöka städa lite också :) KYSS!

Torsdag!

Vakna för ett tag sen.. Har precis tagit ett skönt bad och ska strax käka varma mackor :) Kl 13.20 har jag svenska B, kul :) Efter den lektionen blire hem och plugga matte.. Inte lika kul. & älsklingen jobbar till kvart över åtta ikväll. . .
:( Jaja, ska väl till odensvi också, hämta min plattång som jag glömde igår.. suck.. Och sen se massa filmer tills älsklingen kommer hem =) Ciao!

Fega

Ni är så jävla fega. Usch! Äckliga människor! Aja, har precis lagat mat, ska äta nu o slappa framför tv:n. Svenska B imorgon, kul. Björn är min, för alltid <3 Heipa!


Kommentar

Vill att alla som läser detta inlägg ska skriva sitt namn och en kommentar så jag vet vilka som läser min blogg. Tack!


FULLT!!!!!!!!

Fullt upp fullt upp!!! Vart i skolan idag, utan att ätit nåt.... äter nu, de e bra. Varit på samhäll, psykiatri och svenska b.. Snart öb med ramona o sofie och jysk. SEN äntligen hem och mysa med älsklingen, längtar <3 Ledig imorgon.nice!

Skolan

Imorgon :) Svenska & Psykiatri :) Kul!

Konstigt..

Mår lite dåligt, huvudvärk, känner mig helt slut i kroppen:( Inte kul.. Sova sen, med min baby, tror han vill se film först haha. Jaja, för hans skull då =) Älskar Dig Björn <3

Bra!

Nu är allt bra igen, för nu är älsklingen hemma igen. Vad jag har saknat honom. Snart kommer han hem från jobbet och jag tänker hålla fast honom då, och aldrig släppa!! Älskar dig Björn, utan dig vore jag död!<3

Snart

Inte dagar kvar längre, utan 2 TIMMAR !! Äntligen!!

några timmar

Nu är det bara några timmar kvar,åh jag längtar <3

IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IDAG IDAG IDAG KOMMER MIN ÄLSKLING HEM ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <333333333333333333

Fredag kväll

Jaaaadå, snart äta, sen se film SEN sova och vakna upp och inse att älsklingen kommer hem. ÅÅÅÅH VAD JAG SAKNAR HONOM <33333333333

Snart

Saknar honom :( Men imorgon, då kommer han hem. Jag längtar, saknar honom så de gör ont :( <3 Älskar dig Björn, med hela mitt hjärta och hela min själ<3

Fredag

IMORGON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

Torsdag kväll

2 dagar kvar, snart bara 1 dag kvar.. Åh vad jag LÄNGTAR !!!<3

Onsdag

3 dagar kvar

HÄMND!

Den här passar Ramona !! This is Ramonas song!! http://www.youtube.com/watch?v=UpzDkJ6Ldk4

men ååååh

Den här dagen går ju så segt:( SUCK! Imorgon är det tre dagar kvar, då ska jag och Ramona va barnvakt åt maja och saga :) Sen på torsdag (två dagar kvar) ska jag skjusa linda till västerås, sen fredag(1 dag kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ska jag handla mat hem till älsklingen och sen kanske ut med Ramona och sofie. SEN LÖRDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då ska jag gå hem till älsklingen och SITTA DÄR TILLS HAN KOMMER HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åh vad jag älskar honom.. Snart ska jag och ramona till ok och köpa ciggisar. Väntar bara på att hon ska höra av sig... :P Känns lite bättre nu har plockat lite och diskat. kanske ska damma också medans jag väntar på att ramona ska höra av sig :P .. puss..

Fortfarande tisdag..

Vill somna, och sova tills lördag, tills älsklingen kommer hem :( Gråter nu igen...

Tisdag..

4 dagar kvar, saknar dig älskling <3

Måndag!

5 dagar kvar. Idag skrev min älskling sms: "DIg jag har känslor för, dig jag älskar" Åh vad han är underbar, ÄLSKAR HONOM!! Och längtar tills han kommer hem igen. Miss him:( <33

Älskling!

Ringde för ett tag sen, helt underbart att få höra hans röst. Saknar honom så fruktansvärt mkt =( Älskar Dig Björn <3

Jaa..

6 dagar kvar idag. Räknar ner dag för dag. Saknar dig:(

Vargjakt!

Nu är 22 vackra vargar mördade. Jag är helt EMOT detta, och inte nog med det så måste tidningarna lägga ut en bild på en DÖD VARG, inget "varnar känsliga tittare" eller sånt. Känslokalla människor. Vad har vargarna gjort oss? INTE ETT SKIT!!!!!

Mår dåligt

När du inte är här. Jag saknar dig. Kom hem :( Vill ha dig här NU! Idag är det 7 dagar kvar, ska räkna ner dag för dag tills jag är i dina armar igen. Jag Älskar Dig <3

Ledsen

Usch va jag saknar min älskling REDAN!!! Hur ska jag klara mig utan dig i ÅTTA dagar :( Bara gråter och gråter. Som tur är har jag RAMONKIE!!!!!!

Björn<3

Nu åker han snart. Kommer sakna dig. :(:`( <3

Ett nytt år!

Och nya chanser att förbättra sitt liv lr hur? En person spydde ner hela björns toa så fick städa det nyss, kul?:P haha.. Jag vet en sak iaf, och det är att jag älskar Björn med hela mitt hjärta <3

RSS 2.0