Längtar!

Längtar så mkt. Det är helt otroligt när ens liv förändras så snabbt. Och allt blir så underbart. Helt fantastiskt :) Imorgon blir första besöket, spännande :) Nej laga till lite mat nu ;P hejohej!

Hejohåå!

Trött som ett as.. Som ja är hela tiden nu =/ Idag åt vi mat hos maama och Lelle, sen hade jag gjort en riktigt sommartårta :) Den va ju god som allt annat jag gör ;) Nu ska jag och min älskling se film sen hämta min fulla bror i Arboga ;)

ÄLSKAR MIN BJÖRN MER FÖR VARJE DAG SOM GÅR! Helt otroligt ju :P PÖSS på er !:)

Kreta plus jobb plus flytt..

Hem från en underbar resa på Kreta, direkt börjar man med att packa och flytta och jobba idag. Är ett jättebra jobb och har jobbat idag, ska jobba onsdag och fredag med va jag vet.. Nu ska vi börja flytta in smågrejer i lägenheten sen imorgon kanske blir stora flyttdagen :) Får se ;P Grilla i odensvi på torsdag :)

Älskar min Björne <3

Todaay is a neeew day ;)

Imorgon dags för jobbintervju =) Ska bli kul! Sen kanske lång golf, sen på tisdag blir det nog gröna lund :D

Nu sova :) Gooodnight. Älskar min Björne <3

Lördag!

Idag är älsklingens första semester dag :) Helt underbart. Vi ska va med varandra en hel månad dygnet runt, vi kommer slå ihjäl varandra :/

Älskar min Björn <3

Torsdag!

Idag har varit en slappdag som har innehållit sömn och scrubs.. :P Tänkte snart försöka städa..... Om jag nu orkar det .. Men har väl inget val I Guess..

Imorgon är sista jobbdagen för min älskling sen har han semester en hel månad, skönt :) <3

Just ja, ska på jobbintervju på måndag i Västerås som personlig assistent :)

Idag!

Var jag med Steffie :) Vi gick till jysk, och åt glass på stan :) Var riktigt kul :) Myste med Nico också ;) Tack för idag gumman <3

Nu har jag och älsklingen nyss ätit kinamat, mums! Och nu ska jag spela super mario ;)

RSS 2.0