Sjuk sjuk & åter sjuk!

Hela familjen va ju sjuka för ett par veckor sen, Isabell hade öroninfl så hon fick kåvepenin sen blev de bra. Björn fick en dålig hosta så han kolla upp sig och de va halsfluss! Han fick också kåvepenin! Jag hann bli frisk några dagar bara och hann jobba 4 dagar sen poff feber ont i kroppen och svinont i halsen :( jag ringde läkaren två dagar efter för jag hade ju vart sjuk länge nu! Men fick bara träffa en syrra som bara prata om hur dåligt antibiotika är :/ så fick aldrig träffa läkare.... De gick två dagar till och igår ringde jag igen för nu va de sämre. Så fick träffa en läkare, konstatera öroninfl och han va väldigt chockad över varför jag ej fått kåvepenin än?:S så han skrev ut dubbeldos för 5 dagar. Så nu äter jag de och hoppas på att bli frisk snart! Skulle jobbat igår och idag :( och på måndag, hoppas man är frisk tills dess ! Har också fått ögoninfl på allt detta och en hemsk hosta! Blä för att va sjuk! Men jag ser fram emot sommarvärmen och köpingsfesten:) man borde väl va frisk tills dess? Eller:O nej om man skulle våga sig på kaffe? Trots dålig i magen pga tabletterna:/ ha en solig lördag alla friska därute:) njuuuut av att må bra!!!


Jahapp!

Vi var ju sjuka allihopa för någon vecka sen men Björn blev aldrig helt frisk så han gick till läkaren och de visa sig att de va halsfluss .. Så blev jag sjuk inatt med feber och ont i kroppen så ska ringa läkaren imorgon, antagligen behöver jag också kåvepenin .. Som tur är så är Isabell fortf frisk, peppar peppar !! Och vi hinner äta klart våra kurer tills köpingsfesten:) och börjar jag med kåvepenin imorgon så är jag nog bättre tills fre då jag ska jobba! Nej se DH ikväll sen sova ! Bye


Jobb och massa sånt!

Jag har ej haft tid att skriva, först har vi alla varit sjuka så bara legat och vilat:P sen har man börjat jobba på avd 2 på lasarettet i Köping:) det är stroke patienter på ena sidan och den andra sidan är lite blandat, mest rehab! Helt jäkla underbar avdelning!! Underbar chef och underbara kollegor!
Jag vann dessutom mot AF:) Enligt deras regler måste man anmäla sig till ungdomsgarantin inom 1 år efter förra gången man va inskriven men jag va 2 månader för sen, men hade ett trevligt mejl sparat från AF där dem lova att jag skulle få skriva in mig direkt utan att behöva vänta 3 månader på pengar och jag vann:) nu får jag ersättning under maj och halva juni men sen börjar jag på schema så då skrivs jag ut men sen i aug får jag skriva in mig direkt igen så de e bra :) allt går fint nu, lungröntgen såg fin ut iaf:) och verkar ej som jag har någon tbc bakterie i mig :) nu håller jag tummarna att jag slipper kortison! Imorgon får jag sovmorgon och ska sen jobba kvällspass, härligt!! Längtar tills köpingsyran! Både jag och Björn är lediga:) och barn fria:) hoppas alla håller sig friska tills dess bara :) nej sova nu tror jag, helt slut! Godnatt alla :)


RSS 2.0