Recept nr 2!

Ananaspaj!

Pajdeg
-1 dl socker
-3 dl vetemjöl
-1 tsk bakpulver
-150 gram smör

Fyllning
-400 gram krossad och avrunnen ananas
-2 dl creme fraiche
-1/2 dl socker
-2 tsk vaniljsocker
-1 ägg

Börja med pajdegen, smält smöret och ställ åt sidan. Blanda mjöl, socker och bakpulver. Häll sedan smöret i och gör till en grynig deg. Tryck ut degen i en pajform. Blanda ananas, creme fraiche, socker, vaniljsocker och ägg ordentligt. Häll sedan fyllningen i pajformen och grädda i 200 gr i ca 30 minuter.

Serveras med vaniljglass!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det 34%ig creme fraish eller 12%? :)

2010-09-01 @ 19:26:43
Postat av: Becca

Man bestämmer helt själv vad för slags creme fraiche, men jag tkr bäst om den fetaste ;)

2010-09-02 @ 12:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0