Five factor dieten, ingen diet, en livsstil!

Låter rätt vettigt att äta fem mål om dagen och träna 25 min! Istället för att antingen skippa kolhydrater och stoppa i sig fett eller räkna kalorier!

Detta är Five factor-dieten
➺ FEM mål om dagen
Ät fem mål mat om ­dagen – det sätter i gång ämnesomsättningen. Snabbare ämnesomsättning bränner fler kalorier och du får mindre fett på kroppen.
➺ FEM måsten varje måltid
Följ de fem kriterierna för varje måltid: De ska innehålla proteiner med låg fetthalt, långsamma kolhydrater med lågt GI, fibrer och hälsosamma fetter. Drick genom­ gående vatten eller sockerfri dryck. Mat med lågt GI håller blodsockret på en jämn nivå och kolhydraterna ger dig energi till att träna.
➺ FEM ingredienser
Låt det max ta fem minuter att förbereda varje måltid genom att använda endast fem ingredienser.
➺ Träna FEM dagar
Träna 25 minuter fem dagar i fem veckor eller mer. Variera konditionsträning med styrketräning. Det är viktigt att du tränar intensivt så att du hamnar i fettförbrännarzonen.
➺ Fuska på söndag
Njut av en fuskardag i veckan, oftast är det en söndag. Vila och återhämta dig. Det blir lättare att gå ner i vikt och tona kroppen om du har minskat stresshormon i kroppen.

Visst låter det vettigt?;) druckit mitt kaffe snart dags att köra lite löpband och rockring. Kanske ett zumbapass också! Ha en bra dag alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0